pmotm 2. dwarf bsb wip
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
pmotm 2. dwarf bsb wip
na dobry start daje fotke figsy nad którą bedę się męczył:) znaczy bedzie to zapewne przyjemnosc bo figurka kiedys stanie w szeregach w mojej armii;] wstawiam zdjecie zeby miec motywacje do skonczenia:P jak cos sie ruszy to bede aktualizowal:)

figurka obrzydliwa, ale moze cos malowanei wycigniesz
wierze w Ciebie 

Mi sie nie podoba konwersja (rogi nie zbyt pasują a i jeszcze najbrzydszy (moim zdaniem) sztandar od 6 ed wariorsów)jak i figurka ale może ją poratujesz malowaniem................ 

Ostatnio zmieniony 13 cze 2007, o 19:40 przez Taraś, łącznie zmieniany 1 raz.
ej, i jak on w jednej lapie trzyma tak ogromnego czachola? 

bo on ma wyjatkowa silna ta grabe ;]
....a właśnie, że sztandar jest spoko
to wkońcu armijny sztandar więc musi byc duży...koleś ktory go trzyma też przecież leszczem nie jest...poza tym to fantazy
mnie niepokoi inna sprawa... otoż nie wiem jak wyglada rączka, w ktorej on go trzyma... może to zdjęcie, ale wyglada jak by jej nie było
i druga sprawa... czy BSB krasnali może mieć tarcze?... czy tak jak standardowy BSB powinien mieć broń?...

to wkońcu armijny sztandar więc musi byc duży...koleś ktory go trzyma też przecież leszczem nie jest...poza tym to fantazy
mnie niepokoi inna sprawa... otoż nie wiem jak wyglada rączka, w ktorej on go trzyma... może to zdjęcie, ale wyglada jak by jej nie było

i druga sprawa... czy BSB krasnali może mieć tarcze?... czy tak jak standardowy BSB powinien mieć broń?...
heheheh ma rączke:P na nastepnych fotkach pokaze;) nie wiem czy ma miec bron. poki co srednio sie martwie zasadami:P chce miec fajnie wygladajaca armie zeby moc pograc ze znajomymi w sklepie czy na jakis lokalach. uzylem tej figsy bo ona sama w sobie jest tak beznadziejna ze do niczego innego bym jej nie uzyl a przy tej mini konwersji wyglada imo bardzo fajnie. jak bedzie musial miec bron to walne mu na plecy mlotek czy cos;) juz prawie skonczylem tarcze wiec soon jakies fotki beda;)
a szkoda bo neima raczki neima ciasteczkaRobacek pisze: ma rączke

Rączkę mało widac ale jest (pod medalionem). Co do samej figsy, to jak na razie wygląda ciut odstraszająco, ale przy dobrym walowaniu nawet najgorsze figsy można uratować (imperialny "fire" mag-pomyłka) więc dawaj szybko jakieś foty 

$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
słuszne pytanie:P nie spedze nad tą figsą więcej jak 5godzin wiec mysle ze warto je poswiecic zeby chociaz wesprzec inicjatywe pmotm. guard znalazł rączke brawa;] bo nie tak latwo ją zobaczyc:) na poczatku mialem watpliwosci czy nei kupic zwyklego bsb ktory u krasnali jest super ale pomyslalem ze musze uzyc tej czaszki:D juz mam czesci czaszki i tarcze i nie zaluje ze sie za nią wziąłem:)
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
No własnie czacha wygląda fajnie ale jak na krasnoludzki BSB to mi nie bardzo pasuje... A figsa jest obrzydliwa jak wszystkie ze skull pasa... po co ja to kupilem ? 

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
moze od bidy do slayerow jezeli juz musisz, ale na pewno nie na BSB 

imo armia nie ma klimatu do poki sie go nie stworzy samemu. sa stereotypy kolorystyczne itp ale zakladając ze moje krasnale mają turkusowe ciuszki juz jest czyms malo standardowym;] a jak armia bedzie w podobnym klimacie to i wszystkie krasnale beda klimatyczne:) hehe kerim to nie ma byc w 100% krasnoludzkie tylko moje;] krasnoludy musza byc bardziej robackowe niz krasnoludzkie;] dzis zapodam next fotki.