pmotm 2. dwarf bsb wip

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

pmotm 2. dwarf bsb wip

Post autor: Robacek »

na dobry start daje fotke figsy nad którą bedę się męczył:) znaczy bedzie to zapewne przyjemnosc bo figurka kiedys stanie w szeregach w mojej armii;] wstawiam zdjecie zeby miec motywacje do skonczenia:P jak cos sie ruszy to bede aktualizowal:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

figurka obrzydliwa, ale moze cos malowanei wycigniesz ;) wierze w Ciebie ;)

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Mi sie nie podoba konwersja (rogi nie zbyt pasują a i jeszcze najbrzydszy (moim zdaniem) sztandar od 6 ed wariorsów)jak i figurka ale może ją poratujesz malowaniem................ :wink:
Ostatnio zmieniony 13 cze 2007, o 19:40 przez Taraś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ej, i jak on w jednej lapie trzyma tak ogromnego czachola? ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

to jest dwarf;] jak oni te kamienne katapulty przenoszą to lepsze pytanie:) mi osobiscie czacha sie podoba najbardziej:D a figsa obrzydliwa dlatego go lekko skonwertowalem na bsb;]

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Siasek pisze:ej, i jak on w jednej lapie trzyma tak ogromnego czachola? ;)

Ten "czachol" jest większy od niego, a on go trzyma w jednej ręce :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

bo on ma wyjatkowa silna ta grabe ;]

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

sterydki;]

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

....a właśnie, że sztandar jest spoko :!:
to wkońcu armijny sztandar więc musi byc duży...koleś ktory go trzyma też przecież leszczem nie jest...poza tym to fantazy

mnie niepokoi inna sprawa... otoż nie wiem jak wyglada rączka, w ktorej on go trzyma... może to zdjęcie, ale wyglada jak by jej nie było :wink:
i druga sprawa... czy BSB krasnali może mieć tarcze?... czy tak jak standardowy BSB powinien mieć broń?...

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

heheheh ma rączke:P na nastepnych fotkach pokaze;) nie wiem czy ma miec bron. poki co srednio sie martwie zasadami:P chce miec fajnie wygladajaca armie zeby moc pograc ze znajomymi w sklepie czy na jakis lokalach. uzylem tej figsy bo ona sama w sobie jest tak beznadziejna ze do niczego innego bym jej nie uzyl a przy tej mini konwersji wyglada imo bardzo fajnie. jak bedzie musial miec bron to walne mu na plecy mlotek czy cos;) juz prawie skonczylem tarcze wiec soon jakies fotki beda;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Robacek pisze: ma rączke
a szkoda bo neima raczki neima ciasteczka :(

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Rączkę mało widac ale jest (pod medalionem). Co do samej figsy, to jak na razie wygląda ciut odstraszająco, ale przy dobrym walowaniu nawet najgorsze figsy można uratować (imperialny "fire" mag-pomyłka) więc dawaj szybko jakieś foty :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

malujesz rewelacyjnie. tempem malowania armii krasnali juz jednak nie grzeszysz... nie szkoda Ci czasu na malowanie tak slabej figurki? :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

słuszne pytanie:P nie spedze nad tą figsą więcej jak 5godzin wiec mysle ze warto je poswiecic zeby chociaz wesprzec inicjatywe pmotm. guard znalazł rączke brawa;] bo nie tak latwo ją zobaczyc:) na poczatku mialem watpliwosci czy nei kupic zwyklego bsb ktory u krasnali jest super ale pomyslalem ze musze uzyc tej czaszki:D juz mam czesci czaszki i tarcze i nie zaluje ze sie za nią wziąłem:)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

ta czacha poprostu klimatem nie pasuje - w tym sek... ale co tam, dziwniejsze rzeczy widywalem :P

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

No własnie czacha wygląda fajnie ale jak na krasnoludzki BSB to mi nie bardzo pasuje... A figsa jest obrzydliwa jak wszystkie ze skull pasa... po co ja to kupilem ? :P

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Raptaparat pisze:ta czacha poprostu klimatem nie pasuje - w tym sek... ale co tam, dziwniejsze rzeczy widywalem :P
Otóz to - do krasnali ten diwajs z wisiorami nie przypioł nie wypioł.
To nie krasnoludzkie jest

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

moze od bidy do slayerow jezeli juz musisz, ale na pewno nie na BSB :P

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

imo armia nie ma klimatu do poki sie go nie stworzy samemu. sa stereotypy kolorystyczne itp ale zakladając ze moje krasnale mają turkusowe ciuszki juz jest czyms malo standardowym;] a jak armia bedzie w podobnym klimacie to i wszystkie krasnale beda klimatyczne:) hehe kerim to nie ma byc w 100% krasnoludzkie tylko moje;] krasnoludy musza byc bardziej robackowe niz krasnoludzkie;] dzis zapodam next fotki.

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Obrazek
na koniec zrobie ladne fotki i figse zostawie u faberow bo juz teraz widze ze na fotkach wyglada 100x gorzej;/

ODPOWIEDZ