Przecz z elfami, niech drewno się bije
Moderator: Gremlin
Re: Przecz z elfami, niech drewno się bije
a ja wole walczyc z hydra...
bolce bardziej bola WE.
no i zapomnialem dodac ze gram na drzewie zawsze na duze pkt i bardzo czesto na male
bolce bardziej bola WE.
no i zapomnialem dodac ze gram na drzewie zawsze na duze pkt i bardzo czesto na male
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Hmm, jakoś co do hydry mam gorsze wspomnienia.ksch pisze:Tak właśnie jest - dawno już hydry nie widziałem, a gram przeciw DE na masterach i nie tylko.Kalesoner pisze:Nie robił sobie jaj, większość najlepszych graczy DE gra na 4 bolcach.
No i na małe pkt też biorę drzewo. Jednak na małe punkciki daje radę całkiem całkiem. Na duże, hm.. Próbuję teraz wykmić jakąś porządną rozpiskę, żeby było i dużo modeli, i drzewo
Cóż, ja również nie mam z nią związanych wspomnień zbyt różowych, ale nie w tym rzecz - obecny "dominujący" paradygmat silnej rozpy DE to 4x bolce wzmocnione shade'ami, czasem Mengilami (masakra bo to special w DE) i jeszcze DR i kusznicy.
Co do Brokuła, to jakoś straciłem do niego nerwy - nie wiem, może mam do niego pecha, a może wolę nie mieć drogich elementów w armii, a może słabo go kampię
Co do Brokuła, to jakoś straciłem do niego nerwy - nie wiem, może mam do niego pecha, a może wolę nie mieć drogich elementów w armii, a może słabo go kampię
"Akurat z krasnoludami to się driadom dobrze walczy - przecież spokojnie sobie obejdą taki klocek(kiedy nie ma kowadła:) a dzięki przewadze w oddziałach łatwo zrobić pokurczom kanapkę"
ciekawe ciekawe..
nie ścinasz mi cr za bok, nie ścinasz mi szeregów..
jak chcesz obejść kraski skampowane w rogu, z 3 mocnymi klocami do walki wręcz?
i płonącą katapą?
ciekawe ciekawe..
nie ścinasz mi cr za bok, nie ścinasz mi szeregów..
jak chcesz obejść kraski skampowane w rogu, z 3 mocnymi klocami do walki wręcz?
i płonącą katapą?
Kraś trafia na 4 na daleki, 5 bo skirmisz i na szóstkach jak driady wlazą do lasu.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Jacek_Azael
- Masakrator
Tak Wojtek, a do B@G figurek niech nie wystawia.Heptun pisze:Jasne, że się da
Treeman + Ancient Treeman
Branchwraith + 4 x 10 Driad
12 Treekinów
.... i jedziesz
Ale tak w chacie z koleżką przy piwku...można się pobawić czym i jak się chce, na turniejach w pizdeczkę często, gęsto.