Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Mnie to też kiedyś spotkało, ale już się przyzwyczaiłem (dla równowagi zapuściłem brodę, w której mieszka sam Belzebub ims. Davy Jones ).Obciąłem włosy!
A ta, za przeproszeniem, paszczęka w awatarze?na razie fot nie ma
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Fajnie! Ja obcinam w sobotę!Obciąłem włosy!
ja obcialem kilka dni temu. podobno teraz wygladam jak dresiarz. to prawda?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Zainspirowaliście mnie.
Ostrzygę się na glacę i wytatuuję sobie kotwicę/ośmiornicę/galeon/gołą babę na czerepie!
Ostrzygę się na glacę i wytatuuję sobie kotwicę/ośmiornicę/galeon/gołą babę na czerepie!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Ciężko by było, ale chcieć to móc!a z nią to nie takie rzeczy jak ze mną Wink
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
hak skoncz bo wlasnie sobie to wyobrazilem, i dobrego uczucia to wemnie nei wywolalo.
Pawełek na hardcora odrazu
Niewiem, niewidziałem, niejestem zalogowany na grono cośtam.ja obcialem kilka dni temu. podobno teraz wygladam jak dresiarz. to prawda?
to zdjęcie mnie rozjebałoswieta_barbara pisze: http://i64.photobucket.com/albums/h176/ ... 0_0226.jpg
Bez komentarzaManfred pisze:to zdjęcie mnie rozjebałoswieta_barbara pisze: http://i64.photobucket.com/albums/h176/ ... 0_0226.jpg