Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 19.02.2011!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dorgar
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 19.02.2011!

Post autor: Dorgar »

Obrazek

Obrazek

Zapisy proszę składać pod poniższym postem lub wiadomością priv. Można również zapisać się poprzez e-mail który proszę słać na adres m.kaczmarczyk@sklep-imperium.pl.

Prosiłbym o podawanie imienia, nazwiska oraz armii przy zgłoszeniach na turniej, w przypadku nie podania powyższych danych takie zapisy nie będą odnotowywane.

Aktualna lista zgłoszeń na turniej (lista aktualizowana jest na bieżąco):

1. Marek Hołownia - Dwarfs
2. Dawid Antolak - Vampire Counts
3. Aleksander "Cytrus" Fitas - Lizardmen

W przypadku jeżeli będzie zgłoszony komplet graczy na turniej zostanie utworzona lista rezerwowa.
Prosiłbym graczy rezerwowych o zapisywanie się podając numeru telefonu, wówczas szybko będę mógł poinformować o możliwości dołączenia do turnieju jeżeli ktoś by zrezygnował.

Serdecznie zapraszamy!
Ostatnio zmieniony 17 lut 2011, o 12:54 przez Dorgar, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Niestety nie możecie liczyć na nikogo z legionu bo w tym samym czasie jest Bazyliszek w Łomiankach
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Post autor: Romendakil »

Z tego co się orientuję nie było innego terminu, więc nie bardzo jest o czym dyskutować.

Swoją drogą Legioniści i tak rzadko bywają więc przy okazji chciałem zapytać z czego to wynika?
Czy to wina miejscówki? Makiet? Formatu? Scenariuszy? Terminu? Towarzystwa? Czy jeszcze czegoś innego?

Ktoś podejmie się odpowiedzi?

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Miejsce to żaden problem bo jak na mastera pół polski potrafimy przejechać to parek kilometrów z jednego na drugi koniec Krakowa raczej też.
Chyba zawsze jest problem z terminem. Wiesz stary większość z nas pracuje albo sie uczy wiec ciągle coś wypada. Ja sie osobiście do was już chyba ze 4 razy wybierałem i ciągle miałem coś innego ważniejszego do roboty. Więc mysle że nie jesteście niczego winni.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Pojęcia nie mam. Ja ze swojej strony moge powiedzieć tylko że w łikendy jeżdżę z kobitą do jej rodziny dlatego nie ma mnie u was (byłem tylko raz :(). Łomianki 19-20 to wyjątek.
Na inne turnieje też rzadko chadzam (powód podałem) w Magic Traders byłem też tylko raz.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2011, o 13:41 przez Dibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Dibo pisze:Pojęcia nie mam. Ja ze swojej strony moge powiedzieć tylko że w łikendy jeżdżę z kobitą do jej rodziny dlatego nie ma mnie u was (byłem tylko raz :(). Łomianki 19-20 to wyjątek.
Na nasze turnieje do Tradersów też nie wpada wiec przynajmniej to g usprawiedliwia :D

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Dokładnie, standardowo przez termin jest wtopa, głównie dla tego że wtedy zawsze coś innego jest.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Sobota albo w pracy albo na uczelni, 19 luty w pracy :P
Szkoda, bo fajne punkty.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »