Będę śpiewał: "I tylko mi ciebie brak"...kemot pisze:Prosze o wypisanie, wypadly "wazne sprawy rodzinne". Piotrze twoje szanse rosną .
[12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławek]
Re: [12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławe
Hej
Niestety nie będę mógł się zjawić we Włocławku. Z piątku na sobotę idę na imprezę karnawałową, więc wrócę pewnie nad ranem, a że ostatnio nie mam się kiedy wyspać to nie uśmiecha mi się jazda po 2-3h snu.
Ale już niedługo nowy book do OnG, a wtedy nie ma zmiłuj
Niestety nie będę mógł się zjawić we Włocławku. Z piątku na sobotę idę na imprezę karnawałową, więc wrócę pewnie nad ranem, a że ostatnio nie mam się kiedy wyspać to nie uśmiecha mi się jazda po 2-3h snu.
Ale już niedługo nowy book do OnG, a wtedy nie ma zmiłuj
nie mozna miec wszystkiegokoral pisze:właśnie udało mi skleić armię (niestety przed pomalowaniem) i na turnieju zagram tylko z 5 proksowanymi modelami (na pieszych podstawkach) ;]
Yahoo8, warto iść, kac tylko ci zostanie i pustka w portfelu
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Czy pkt za uciekające jednostki są?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Pasiaku nie ma
aktualizacja rozpisek
i mała prośba o wysyłanie ich w formacie HTML lub RST z army builder 2.2c na podstawie bazy danych zrobionej przez grupę yahoo Arromanche. przeliczanie procentowe rozpisek jest niesamowicie czasochłonną zabawą...
acha, pamiętajcie proszę o imieniu, nazwisku, ID oraz nicku z BP.
dzięki temu wyniki szybko trafią do ligi.
i mała prośba o wysyłanie ich w formacie HTML lub RST z army builder 2.2c na podstawie bazy danych zrobionej przez grupę yahoo Arromanche. przeliczanie procentowe rozpisek jest niesamowicie czasochłonną zabawą...
acha, pamiętajcie proszę o imieniu, nazwisku, ID oraz nicku z BP.
dzięki temu wyniki szybko trafią do ligi.
-
- Mudżahedin
no własnie - ja mam podobny problem z Rhinoxami - przejda same podstawki? Od razu mówie ze reszta armii jest całkowicie kompletna i pomalowana - brakuje tylko tych 2 figur...
Panowie, nie oszukujmy się - to lokal (znaczy bardziej tolerancyjny rodzaj turnieju niż master) i nikt Wam nie urwie głowy za te kilka podstawek. Proponowałbym jednak w takim przypadku przykleić choćby napis z nazwą jednostki dla lepszej orientacji dla przeciwnika. Sami wiecie jak to łatwo się zapomina co "imituje" ta podstawka
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Podstawki lepsze niż papierki byle w rozsądnej ilości