Czego czepia się Siasek, a czego powinien się czepić?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
no to to akurat sie rozumie samo przez się. komu sie by nei podoał boski Maciej? (Siasiek) ;]
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
turlaj pierogaskejwenblajt pisze:Oj tam, Siasiu, mi się podobasz bardziej niż Roman [bez urazy]
Ostatnio zmieniony 13 cze 2007, o 20:37 przez Roman Lord of the Druchii, łącznie zmieniany 4 razy.
NIE TURLAJ TYLKO CHAPAJ!! ZNOW MAM WYKLAD ROBIC NA TEN TEMAT!!
hyyy??!! burzysz sie do skaven?!
ta zniewaga krwi wymaga!
gdzie Hak?!
hyyy??!! burzysz sie do skaven?!
ta zniewaga krwi wymaga!
gdzie Hak?!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to jedna z metod mojego iscie bosko- genialnego planu sabotazu.
(zalatuje narcyzmem)
(zalatuje narcyzmem)
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
gdzie Hak?!
Był Hak młody, krzepki,
Miał w głowie wszystkie klepki,
Przebiegał więc korwetę
I groził pistoletem.
"Uważać, skąd wiatr wieje!
Do żagli - marsz! Na reje!
Galopem! A kto kiep,
Dostanie kulę w łeb!"
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Dość, włączam czerwoną kredkę
Siasiek, skończ z zasyfianiem i zaspamowywaniem każdego tematu, na jaki tylko trafisz. Masz od tego "Niezwykłych" i racz nie raczyć nas swoimi bezsensownymi postami w innych tematach. Potraktuj to jako oficjalne ostrzeżenie - jesteś już w tylu miejscach, że boję się otworzyć lodówkę.
A Ty, Zaraza, nie musisz mu pomagać reagując na Siaśka bzdurne teksty.
Siasiek, skończ z zasyfianiem i zaspamowywaniem każdego tematu, na jaki tylko trafisz. Masz od tego "Niezwykłych" i racz nie raczyć nas swoimi bezsensownymi postami w innych tematach. Potraktuj to jako oficjalne ostrzeżenie - jesteś już w tylu miejscach, że boję się otworzyć lodówkę.
A Ty, Zaraza, nie musisz mu pomagać reagując na Siaśka bzdurne teksty.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ok, to i ja sie ogranicze. wybaczcie od dzis tylko niezwykli
No i gites. Kłódeczka.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny