czy zbierasz też bestie ? widziałem tam gory i ungory z poprzedniej edycji.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wiesz ubezpieczenie ubezpieczeniem ale niektóre rzeczy cięzko odzyskać potem.Matis pisze:Ubezpieczył byś to. Bo jak by ci to pożar lub coś innego zniszczyło to będzie niefajnie.
Tak bestie tez sa na tych polkach dobrze wyczailesrudobrody79 pisze:faktycznie masa roboty przed Tobą !!!
czy zbierasz też bestie ? widziałem tam gory i ungory z poprzedniej edycji.
współczuję osobie ścierającej kurz z tych półek.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Niestety nie probowalem krawedziowania na luskach przy tej rzezbie byloby to bardzo niewygodne.Jagal pisze:Próbowałeś krawędziować łuski? Wydaje mi się że efekt byłby sporo lepszy niż teraz (ofc jest to porządne, eleganckie malowanie).
Ale to podstawki wołają o jakiś kamyczek chociażby
Fotki sa odrobine przeswietlone ( moze niepotrzebnie wrzucilem auto tone w photoshopieArbiter Elegancji pisze:Trolle b. fajne. Co do krwi to wydaje mi się że na żywo wygląda lepiej, na fotach jest różowa ale to być może przez to że fotki są prześwietlone.