Army Booki do 8 edycji

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Re: Army Booki do 8 edycji

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Ludzie! To są przecież DZIKIE ORKI! Czyli stworzenia jeszcze głupsze i bardziej brutalne od normalnych orków. Dlatego dla nich im większy kamień na patyku tym lepsza broń. Modele w chuj trzymają klimat. Wracam do battla :D
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Powienieś zobaczyć Big Stabba, dzikusy walczą tak wielkimi remabakami, muszą nią nieść we dwóch(jest na stronce GW)
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

likaon pisze:Powienieś zobaczyć Big Stabba, dzikusy walczą tak wielkimi remabakami, muszą nią nieść we dwóch(jest na stronce GW)
To chyba nie do mnie?
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Te dzikie orki.. Paskudne toto i kanciaste, mięśnie to im chyba od kątownika i ekierki zaprojektowali. :mrgreen:
Fajny za to pomysł z tymi wielkimi pająkami. No i mam nadzieję że ta forma armybooka przetrwa przez całą edycje.

Tak, wiem, maruda jestem :mrgreen:

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Mhroczny Rycerz pisze:
likaon pisze:Powienieś zobaczyć Big Stabba, dzikusy walczą tak wielkimi remabakami, muszą nią nieść we dwóch(jest na stronce GW)
To chyba nie do mnie?
mysle ze jednak do ciebie, poszukaj tego co liakon napisal to zobaczysz. btw ten pajak wjebany w kosmos

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Relosu pisze:
Mhroczny Rycerz pisze:
To chyba nie do mnie?
mysle ze jednak do ciebie, poszukaj tego co liakon napisal to zobaczysz. btw ten pajak wjebany w kosmos
To było do gościa z poprzedniej strony który narzekał że orki mają za duże choppasy i tak pająk jest porpostu jedwabisty dzwonek i abomka mogą się schować
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Pająk super. Tylko, ta katapa na nim i szaman to lekka przesada.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Fluffy pisze:Te dzikie orki.. Paskudne toto i kanciaste, mięśnie to im chyba od kątownika i ekierki zaprojektowali. :mrgreen:
Fajny za to pomysł z tymi wielkimi pająkami. No i mam nadzieję że ta forma armybooka przetrwa przez całą edycje.

Tak, wiem, maruda jestem :mrgreen:

Masz rację. Chyba ten sam gość ich projektował co minosów. Takie same grube nogi, mięśnie gdzie popadnie i wszystko kanciaste jak drewniane chłopki, rzeźbione kozikiem przez górala...

Jedynie pająk daje radę :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Mam podobne odczucia - do tych orków jak i nowych minosów jak ich zobaczyłem. Te mięśnie wyglądają... jakby żywili isę w Mac Donaldzie... Takie zwoje tłuszczu...

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

A wg mnie to tylko kwestia odpowiedniego malowania - to na stronce GW podkreśla kanciastość, a spokojnie można by ją było złagodzić

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Nowe wzory troszkę bardziej wyglądają jak wory na koksie . Ale mogą być trochę bardziej mogli się postarać ale jest to.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Jakby ktoś nie wiedział, TK planowane są na maj.

pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Jeśli każdy kolejny Army Book będzie robiony podobnie to może w końcu zobaczymy balans w WFB :mrgreen: ciężko mi ocenić czy te orkasy są dużo mocniejsze od besti...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ