Obozy Fantasy Battle

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Memnon
Plankton

Obozy Fantasy Battle

Post autor: Memnon »

Witam

Jestem koordynatorem obozów Fantasy Battle dla BTA Kompas.

Obrazek

Jeżeli nie wiecie jeszcze co zrobić z wolnym czasem w wakacje, a gracie w gry bitewne, lub też przymierzacie się do rozpoczęcia swojej przygody z "bitewniakami" jest to obóz dla Was. Gramy w Warhammer'a Fantasy Battle, Warhammer'a 40 000, planszówki i cokolwiek co przywieziecie ze sobą. Na miejscu zapewniamy armie do gry, doświadczonych instruktorów i oczywiście niesamowitą atmosferę tworzoną niezmiennie od wielu lat przez uczestników naszych obozów. Podczas obozu rozegramy kampanie, pokażemy jak malować figurki oraz zapewnimy inne atrakcje, o których więcej na naszej stronie.

W razie jakiś wątpliwości lub pytań proszę pisać w temacie, lub bezpośrednio do mnie na maila maciej.kraszkiewicz@gmail.com.

Pozdrawiam
Maciej Kraszkiewicz

Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Post autor: Irek_Dwarf »

Bardzo fajne obozy byłem 2 razy w 2010 i 2008. Jestem bardzo zadowolony i w tym roku pojadę znów :) . Polecam i pozdrawiam :mrgreen:
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Odblokowuję :)

Sorry za zamieszanie, Green Knight i Lohost zagrali bardzo bezpiecznie (i za to im chwała!). Generalnie nie mamy problemu z informowaniem o przedsięwzięciach komercyjnych na forum. Piszcie i dyskutujcie o tych obozach w najlepsze.

W ogóle doskonały pomysł, pojechać na wakacje i łoić w figurki. Ech, gdyby takie obozy były kiedy ja byłem licealistą :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Byłem na takim obozie rok temu i niestety średnia wieku oscylowała w granicach 14-15 lat, skill w batlu był na podobnym poziomie. A piwo musiałem pić z wychowawcą, bo nikt z uczestników nie pił alkoholu :D

Mimo to miło wspominam ten wyjazd, zwłaszcza że były jeszcze inne zajęcia, chodzenie po jaskiniach, gry terenowe, paintball. Ale w tym roku wolę pojechać z kumplami w góry :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Andrzej pisze:Byłem na takim obozie rok temu i niestety średnia wieku oscylowała w granicach 14-15 lat, skill w batlu był na podobnym poziomie. A piwo musiałem pić z wychowawcą, bo nikt z uczestników nie pił alkoholu :D

Mimo to miło wspominam ten wyjazd, zwłaszcza że były jeszcze inne zajęcia, chodzenie po jaskiniach, gry terenowe, paintball. Ale w tym roku wolę pojechać z kumplami w góry :)

Andrzeju a co ty myślałeś , że na takim obozie to sami w twoim wieku :D jak tacy się pojawiają to jest to dziwne tylko :D .

P.S Piwo z wychowawcą oj oj :D nie ładnie

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wtedy byłem w tak podjarany batlem, że pojechałbym wszędzie, gdzie grają w figurki :)

A wychowawca był zajebisty, czasami spotykamy się na masterach i wspominamy "dawne czasy" :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

ODPOWIEDZ