zabawy z bejca ;) - moje nowe VC (i nie tylko) UP 6.04!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- General Baga
- Kradziej
zabawy z bejca ;) - moje nowe VC (i nie tylko) UP 6.04!
postanowiłem sie pobawić z bejca - pierwsze eksperymenty - początki armi VC - co myślicie?
Niestety z podstawkami nie da sie dużo zrobic - to mantic :/ Ale postaram sie o lepsze
Niestety z podstawkami nie da sie dużo zrobic - to mantic :/ Ale postaram sie o lepsze
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 21:26 przez General Baga, łącznie zmieniany 4 razy.
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- Tiger Brown
- Kradziej
Baw się dalej!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- michnik000
- Kretozord
Orzeszku...włoski
No koleś, powiem ci że ci panowie jak na razie robią b.dobre wrażenie.
Ja osobiście bym zmienił podstawkę ale sama jakość bejcowania i dobranie kolorów bez zarzutów.
Mógłbyś podać nazwę bejcy jeśli łaska?
PS.Tylko na przyszłość dokładnie pokrywaj farbą wszystko co trzeba pokryć, bo np. kolczuga na szyi jednego z kościotrupów jest niecałkowicie pomalowana metaliczną farbką.I to widać.To tylko taka sugestia, nic więcej.I tak modele prezentują się very nice
No koleś, powiem ci że ci panowie jak na razie robią b.dobre wrażenie.
Ja osobiście bym zmienił podstawkę ale sama jakość bejcowania i dobranie kolorów bez zarzutów.
Mógłbyś podać nazwę bejcy jeśli łaska?
PS.Tylko na przyszłość dokładnie pokrywaj farbą wszystko co trzeba pokryć, bo np. kolczuga na szyi jednego z kościotrupów jest niecałkowicie pomalowana metaliczną farbką.I to widać.To tylko taka sugestia, nic więcej.I tak modele prezentują się very nice
Ostatnio zmieniony 11 lut 2011, o 20:32 przez michnik000, łącznie zmieniany 1 raz.
- General Baga
- Kradziej
Ziemko, Raptor - widziałem wasze malowanie (Raptor twoje na żywo ) i jeśli wam sie podoba dla mnie to wielka pochwała A wszystkim wielce dziękuje!!
Bejca to Army Painter (kolega miał więc użyłem) - niedługo ghule i więcej szkieletów
Bejca to Army Painter (kolega miał więc użyłem) - niedługo ghule i więcej szkieletów
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Miło że podobają ci się nasze electro lizardy .MagisterMilitum pisze: Ziemko, Raptor - widziałem wasze malowanie (Raptor twoje na żywo ) i jeśli wam sie podoba dla mnie to wielka pochwała A wszystkim wielce dziękuje!!
Pozdro i oby tak dalej .
Jeśli miałbym coś doradzić, to pomalowałbym trzon broni i pas na jasny braz(bo tylko to odstaje od reszty) świecące oczy wypas jak na bejce
- General Baga
- Kradziej
Moje "duszki" ew jak kto woli spirit hosty, docelowo 4-5 podstawek, to co na zdjeciach to wczesny wip, jeszce troche zabawy z gs`em mnie czeka i dokończenie podstawek. Fotki kiepskie wiem - jak skoncze obfotografuje lepiej!
Ogolne zamierzenie - ma byc klimatycznie, tzn krasnale vs orki, szczury-jaszczurki, takie tam Ps - koniecznie musze miec 3 "duszki" na podstawce? Troche tłoczno ale jakiegos goblina wyłażącego z ziemi jeszce wcisne
Ogolne zamierzenie - ma byc klimatycznie, tzn krasnale vs orki, szczury-jaszczurki, takie tam Ps - koniecznie musze miec 3 "duszki" na podstawce? Troche tłoczno ale jakiegos goblina wyłażącego z ziemi jeszce wcisne
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Fajne szkielety,podstawki chyba większe niż 20x20?czy się mylę...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ciekawy pomysł duchami Tylko nie przesadź
- General Baga
- Kradziej
Dziękuje wszystkim za miłe słowa, Rasti; większość konwertowanych sh jest "wielorasowa". Owszem widziałem sh z figurek reapera i wyglądają bosko, niestety wychodzą drożej niż koszmarki z GW (chyba że damy po jednym na podstawce wtedy ok...)Rasti pisze: Duszki bardzo pomysłowe. Momi zdaniem jednak jak zrobisz taką różnorodność rasową to może to dziwnie wyglądać.
Ogólnie ta armia ma być budżetową armia i protestem przeciwko genialnemu wydawcy
Czyli docelowo jedyne modele made by GW to te w spiritach właśnie - armia na 3000 cena nie może przekroczyć 400zł - jak na razie mam około 2500-600pkt (w zależności od sprzętu na bohaterach) wydane 265zł
I bynajmniej nie szukałem "okazji" na allegro
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Ja ghule z mantica wycinałem z tych lipnych podstawek i przyklejałem na standardowe, ale to trochę żmudna robota.MagisterMilitum pisze:Niestety z podstawkami nie da sie dużo zrobic - to mantic :/ Ale postaram sie o lepsze
Come crawling faster, obey your Master...