Arena - master na największe singlowe pkt w sezonie - 2800!
Ciach bajera chłopaki. Rozmawiamy o formacie, a nie o perwersjach.
no ok...ja uważam, że na 2,8 zmieści się dużo tajek, tylko może zabraknąć czasu na ogarniecie ich wszystkich prez co przechwałki po weekendzie będą nie miarodajne...tylko te formaty wchodzą w rachubę? bo jak robić grubą impreże zróbmy OPEN na 3k:D serio! więcej slotów na fajniejsze tajki i... no dobra z tymi specjala charami troszkę przegiąwszy:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Standingi na sobotę:
800 - 3
2K - 22
2800 - 27 - doszedł Śmiechu.
800 - 3
2K - 22
2800 - 27 - doszedł Śmiechu.
Zgodnie z zapowiedzią, opublikuję ostateczne wyniki jutro o 10:00.
- Król Goblinów
- Wodzirej
2800 - moze pokazałoby to w końcu jak ta edycja działa na duze punkty.
Ostateczne wyniki:
800pkt - 3 głosy.
2000 - 24 głosy.
2800 - 28 głosów.
Bardzo dziękuję wszystkim za głosy. Pojutrze mam spotkanie w sprawie lokalu, i jeśli pójdzie dobrze, będzie już miejscówka, termin oraz format.
800pkt - 3 głosy.
2000 - 24 głosy.
2800 - 28 głosów.
Bardzo dziękuję wszystkim za głosy. Pojutrze mam spotkanie w sprawie lokalu, i jeśli pójdzie dobrze, będzie już miejscówka, termin oraz format.
Pamiętaj, żeby wziąć basen. Malal mówi, że bez tego nie przyjedzie Z bardziej oficjalnych rzeczy - za chwilę idziemy z Butanem na spotkanie w sprawie miejscówki
Rewelacja. 2800 to absolutne minimum przy tej edycji! bardzo się cieszę, że taki format wreszcie zagościł na singielka masterowego. Maluję ludki, konwertuję inne dziwne kminy i mam nadzieję, że po Białym już będzie lepiej ten mój złom wyglądał.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Ty byłbyś zachwycony stary, ale jeszcze nie mogę dać znać na pewno, że się tam rozegrać turniej uda. Jak dopnę wszystko, to uwierz mi - dowiesz się ekspresowoRaptor pisze:Dokładnie 2000 to jest absolutny żal.
@Cris-Jak z tą miejscówką?
Mam nadzieje ze będzie ta miejscówka którą mam na myśli, bo już polowe znajomych na chlańsko zaprosiłem:)ksch pisze:Ty byłbyś zachwycony stary, ale jeszcze nie mogę dać znać na pewno, że się tam rozegrać turniej uda. Jak dopnę wszystko, to uwierz mi - dowiesz się ekspresowoRaptor pisze:Dokładnie 2000 to jest absolutny żal.
@Cris-Jak z tą miejscówką?