Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
przychodzi godzina 23, wraz z nia skavenblight, wraz z nia spam, a uwiedziony zapachem spanu- Siasiek....
ja wkolko slucham Audioslave, Dzemu, SDM, czerwonego tulipanu. (2 ost. to poezaj spiewana) generalnie mam dosc duza rozpietosc muzyki ktora ubie.
mieisac temu porzyczono mi nawet plyte O.S.T.R (hh) i mi sie spodobała
ja wkolko slucham Audioslave, Dzemu, SDM, czerwonego tulipanu. (2 ost. to poezaj spiewana) generalnie mam dosc duza rozpietosc muzyki ktora ubie.
mieisac temu porzyczono mi nawet plyte O.S.T.R (hh) i mi sie spodobała
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, o 22:06 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dziwne masz preferencje, skoro uwodzi Cię zapach spamu.Siasek pisze:przychodzi godzina 23, wraz z nia skavenblight, wraz z nia spam, a uwiedziony zapachem spanu- Siasiek....
Żeby jednak Siaśkowi bez potrzeby smaku nie robić, może powiem, że dziś naszła mnie straszna ochota na posłuchanie Lady Pank.
Kurczę... kawał życia mi przy ich muzyce zszedł. Od tak dawna... wszystkie najlepsze i najgorsze chwile. Głównie wakacje w pewnym miejscu, do którego jeżdżę od kilkunastu lat. Kumpel puszczał płyty i słuchaliśmy... co by się nie działo, zawsze mogłam posłuchać. Rok temu... dwa lata temu... trzy lata temu... i cztery...
I dawniej.
Dużo czasu.
Coś dzisiaj często słyszę.
tak, lady pank to mimo wszystko klasyka, ktora wypada poprostu znac (ja niestety estem nei wychowany, i znam ze 3 kawalki). a znasz moze
I'm too sexy?
I'm too sexy?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie tyle humn, ile piosenka opisujaca mnie w kazdym, najmniejszym szczegole. albo Killer elktrycznych gitar.
wracajac do lady punku, slyszalas moze "strach się bac"?
wracajac do lady punku, slyszalas moze "strach się bac"?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie nie nie, ale to jakis ich ostatni utwor. cos nowego
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Flogging Molly?! nie zartuj
to moze i analogsow lubisz, i flat capsow, i nauke o gownie, i rone inne Oi! zespoly?
to moze i analogsow lubisz, i flat capsow, i nauke o gownie, i rone inne Oi! zespoly?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
hohohooo to ja myalem ze mam do czyneinai z kims innym heheehhe kobieto! zebys Ty mnei zniala z przed paru miesiecy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
owszem. i to calkiem hardcore. raz nawet w cytadeli o wlos bury nie zrobielm, bo jakis koles sie domnei pluł. a jak ostatnio o tym mysle, to tak mi sie to smieszne wydaje
niepomylilismy, gdzy subkultury sie silnei wiaza z muzyką, a o tym wlasnie jest ten temat
niepomylilismy, gdzy subkultury sie silnei wiaza z muzyką, a o tym wlasnie jest ten temat
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no, Siasiu - zaskoczyłeś mnie. W Twoim wieku chyba słuchałam Rammsteina i R.E.M. głównie. Zresztą R.E.M. to nadal... mam całą dyskografię, tylko koncertu już jak na złość drugiego w Polsce nie chcą zrobić tak, to było w pamiętne lato 2003 - koncert był niesamowity. Mam w sumie w większości miłe skojarzenia z ich muzyką.
dobrze czy zle Cie zaskoczylem? co do ramsteina, to lubie tylko ameryke. ogolnie ramsztajm wydaje mi si ezbyt bardzo przekolorowany, i zbyt bardzo si elansuja- jak manson. tylk oze manson robi dobra muzyke, i jest inteligetnym czlowiekiem.
hollylodz. podobno jedna z lepszych w histroii polsiek muzyki.Raptaparat pisze:nic dziwnego, swietna plytaSiasek pisze: O.S.T.R (hh) i mi sie spodobała