BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
Jastrzębie WE bez jeźdźców dopuszczone jako orły HE?
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.
juz raczej nie bo z tego co pamietam publikacje mialy miec tyudzien zeby weszly w zycie wiec nie bedzie uscislen chyba nowych. Choc to od kalesonixa zalezy.Lidder pisze:Drodzy gracze, oto najważniejsze przecieki z uściśleń(wypuścimy przed bazylem, nie ma dużych zmian więc nie martwice się), które mogą wpłynąć na budowę waszych rozpisek:
Swoja droga juz nie glosujecie na jawnym forum ls?
Myśle, że to wynikło z braku rzeczy i się tylko taka drobnica powoli zbierała. Przez to całe przeciąganie zapomnieliśmy o najważniejszym - gracze powinni wiedzieć kto jak głosuje i jak wszystko zrobimy to udostępnię toShino pisze:Swoja droga juz nie glosujecie na jawnym forum ls?

Kalesoner dopuszczanie najnowszych uscislen na 5 dni przed impreza, a szczegolnie takich, ktore moga ingerowac w budowe rozpiski - uwazam za sredni pomysl.
Też się tego bałem. Możemy np. uwzględnić, że czary z AB nie są ograniczane przez RB i żeby śmigały na zasadach 7., ale ktoś może pytać czy może recastować BS i muszę mu coś odp(bo na razie nie ma ogólnej opinii, wszyscy grają jak chcą). Dlatego wrzuciłem te ważne zmiany tutaj. Poza tym to dotyczy tylko VC 

Chodzi Ci o recastowanie boundow??
Mam rozumiec, ze VC tylko moga to robic?
Napisales to tak, jakby kazdy mogl, ze az sam rozwalem wziecie BSa..
Mam rozumiec, ze VC tylko moga to robic?
Napisales to tak, jakby kazdy mogl, ze az sam rozwalem wziecie BSa..
- swieta_barbara
- habydysz
Ziemko nie ogarnia ludkow, daj mu na luz 

Rod of the Storm można ^^
Jesli Warhawki maja jezdzcow a Orły zrobione z jastrzebi nie maja jezdzcow, to luz. Wszytko jest jasne i czytelne. Nie traktuje tego jako proksa. Po prostu troche mniejszy orzeł.Laik pisze:a jako orły WE, jeżeli w armii znajdują się też warhawki (aczkolwiek te będą miały jeźdźców)
Szczymryj do mnie powiedziales??Jasiuuu pisze:Ziemko co to za lizardmeńskie boundy recastowane?Można recastować bound spells, jeśli oryginalną wersję czaru można.

Po prostu mialem juz wizje wziecia bound spella z fireballem wstawienia go na slanna i recastowaniu X razy na ture z dodatkowa kostka z dorzutu, ze zapomnialem dokladnie przeczytac

gdzie x=2, bo tyle slann może wygenerować kostekZiemko pisze:Szczymryj do mnie powiedziales??Jasiuuu pisze:Ziemko co to za lizardmeńskie boundy recastowane?Można recastować bound spells, jeśli oryginalną wersję czaru można.![]()
Po prostu mialem juz wizje wziecia bound spella z fireballem wstawienia go na slanna i recastowaniu X razy na ture z dodatkowa kostka z dorzutu, ze zapomnialem dokladnie przeczytac

Tak jak napisał Shino, za późno weszło, na Bazylu jeszcze nie będzie stosowane.Ziemko pisze:Kalesoner dopuszczanie najnowszych uscislen na 5 dni przed impreza, a szczegolnie takich, ktore moga ingerowac w budowe rozpiski - uwazam za sredni pomysl.
Lidder ja myslalem o turniejach nieeuro 
Kacper - STFU i przestan brac te pigulki, naprawde Ci szkodza

Kacper - STFU i przestan brac te pigulki, naprawde Ci szkodza

Relosu pisze:fire ball male piwo bo tylko wersja podstawowa. HE maja 2d6 s4 xD to dopiero moc by byla tak recastowac to xD
Niby tak, ale wtedy generowalbym +1 kostke do kazdego recasta to by byla moc

No, ale nie ma co gdybac