G&O bazyliszkowe.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Re: G&O bazyliszkowe.

Post autor: Aron_Banalny »

Zabitych ściąga się z końca oddziału więc średni pomysł
Zabitych ściąga się z końca oddziału więc średni pomysł
zabijasz tych z którymi się stykasz.
A mi tam się spłaca zazwyczaj jak wpada na 2 ego w hordę z flanki to jest to 2 tury walki i po robocie . Teraz to prawdziwe zagrożenie w 7 ed to był gniot , a teraz zmieniłem zdanie na jego temat .
stary, dwa giganty są droższe niż 30 savagowych bigunów. z kim Ty grasz? giganty spadają od wszystkiego, bez kitu

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Aron_Banalny pisze:stary, dwa giganty są droższe niż 30 savagowych bigunów. z kim Ty grasz? giganty spadają od wszystkiego, bez kitu
Stary może nie są zajebiste ale ja gram DoW także 2 Hot Poty , 2 cannony , i giguś mam w rzadkich . Gigusiem nie wale na pałę tylko go gdzieś kitram przeciwnik zazwyczaj ma do czego strzelać teraz wystawiam o wiele więcej oddziałów strzelających z Bs 4 po prostu jeżeli zdejmą gogusia to nie zdejmą ich . Zazwyczaj dokonują konsensusu i walą częścią albo wszystkim w gogusia schodzi po 2 turach ,chyba że go oleją i walą w snajperów .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

nie ma DoW w 8 ed

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Aron_Banalny pisze:nie ma DoW w 8 ed
Czytałeś uściślenia LS , zostali dopuszczeni.
Można grać wszystkim co było zamieszczone w WD.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

yhm. gigant w armi O&G to strzał w stopę a Jezus pyta się o konkrety. z jednostek, które dobrze się tłuką a nie są orkami Ty wymieniasz giganty, w dodatku nie grając orasami? zwłaszcza że giganty są na samym końcu jednostek nie-orczych, które potrafią przydać się na polu bitwy tj. herdy, trolle, pump wagony, goblińskie rydwany i goblińscy bohaterowie.

jest za drogi, za mało robi, jest miękki, można za niego wystawić lepsze rzeczy.

w 8 jest jeszcze gorszy niż w 7

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

ponieważ od 10 łuczników niejakiego kędziora giant zszedł po 2 turach nigdy nie wystawiam gigantów...
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Kędzior
Mudżahedin

Post autor: Kędzior »

:D :D :D Ale to było dobre. Ale to się nie powtórzy... Raczej
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

10 strzela 10 trafia 5 wounduje :twisted: :twisted: :twisted: na 6+
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

Sranie w banie się nie powtórzy. :mrgreen: Mój gigant kiedyś tez tak zaliczył wtopę, jak próbowałem go sprawdzić "a nuż coś zrobi".
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Rozpa sprawdziła się niemal idealnie na bretce i He. (Za wyjątkiem trolli do których się zraziłem bo ssą i nic nie zrobiły przez cały turniej :evil: )

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

No offence, ale jeśli trolle Ci ssą to poćwicz. Pozwolę sobie nie kończyć zdania. To nie trolle ssą...
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...

ODPOWIEDZ