pmotm 2. dwarf bsb wip

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

taka prawda na fotce wyglada conajmniej slabo wiec chyba nie ma czym sie jeszcze zalamywac siasku.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

czasem to si eciebei boje. ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

wy oboje macie z tym problem - ciagle tylko slysze ze wasze figurki wygladaja slabo na fotach 8) Prosze mi oszczedzic takich tekstow a'la Roman :P
a ty Kubo maluj - mowiles ze 5 godzin ci zajmie :wink:

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

ostatnio mam problem ze swiatlem poprostu i jakos mi sie moje figsy nie podobają na fotkach dlatego wyladuje ona u faberow;] ale mniejsza z tym. poki co spedzilem nad nią troche ponad godzine wiec jeszcze troche mi zostalo:D

Rapta
Kretozord

oj dobra jest, ja sie swoim elfem za bardzo nie przejmuje - do grania ma byc a nie stania na polce :P natomiast nie wiem czemu akurat krasnoludy pan zbierasz - patrzac od strony hobbystycznej to brzydota podstawowych modeli wrecz odstrasza 8)

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Raptaparat pisze:wy oboje macie z tym problem - ciagle tylko slysze ze wasze figurki wygladaja slabo na fotach 8) Prosze mi oszczedzic takich tekstow a'la Roman :P
a ty Kubo maluj - mowiles ze 5 godzin ci zajmie :wink:

przede wszystkim wy to piszecie non stop :P a ja sie zgadzam z tym i często potwierdzam, że w realu musi wyglądać lepiej.

uczę się robic fotki...ostatnio niektóre niezłe są :P

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

wlasnie poki co sie jarałem bossami dwarfow. mam figsy ze scull passa i srednie są dlatego tak wolno mi idzie malowanie armii:P podoba mi sie klimat gry dwarfami. działka strzelanie itp. najpierw myslalem o we ale brak machin wojennych jest duzym minusem. a w imperium brak nowej jazdy konnej zdyskwalifikował tą armie. bo nowe figsy imperium mi sie nawet podobają:) poza tym mam duzo krasnoludów tez staroedycyjnych ktore mi sie podobają wiec maluje w wolnych chwilach zeby miec czym pograc jak juz figsy są. a co do hobbystycznej armii to mam eldarów i demon hunterow;]

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

a z figs to chyba bestie mi sie najbardziej podobają;]

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Jak dla mnie to ta tarcza i sprzączka od paska (?) jeste zajefajna.
Robacek pisze:a z figs to chyba bestie mi sie najbardziej podobają;]
Chociaż raz komuś podobją się figórki, które niedawno zacząłem zbierać. :P Wszyscy mówią, że są za bardzo koziołkowate :wink:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

ale cos w tym jest ze na fotkach figurki wygladaja gorzej niz na zywca. niesetety ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

nie zawsze siasku:) swego czasu wszystkie moje nmmowe prace na fotkach wygladaly naprawde extra czesto lepiej niz w realu:) potem zmienilem aparat swiatlo i staram sie znalezc ciagle sposob na najblizsze realnemu przedstawienie figurki na fotkach.

Motyl. imo bestie to naprawde swietne figurki posiadające niewiarygodny potencjał. pomijając klimat fajowy armii same troopsy są świetne. mam zamiar po dyplomie kupic box zeby pomalowac dla siebie maly oddzial beastow. powodzenia z malowaniem:D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Robacek pisze:w imperium brak nowej jazdy konnej zdyskwalifikował tą armie. bo nowe figsy imperium mi sie nawet podobają:)
:shock:
brak nowej jazdy jest problemem?! jakim? mnie sie tez modele kawalerii nie podobaja, wiec zamiast obrazic sie na Imperium po prostu konwertuje ich od nowa. jak? jak skoncze, to pokaze, ale z oryginalnych modeli za wiele nie wzialem :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

najladniejsza jazde ma chaos imo. chociaz imperium ze swoimi pistoliersami wymiata;] hehe i nie obrazam sie na imperium tylko mam armie krasnoludow nie wiadomo skad:) nazbieralo mi sie armii na ok 1k wiec szkoda mi kupowac inną armie szczegolnie ze w wfb jak bede gral to od czasu do czasu. wciagnela mnie bardziej troche 40stka ostatnio:)

Rapta
Kretozord

pewnie ci ktos powiedzial ze 40tka jest dla duzych chlopcow a wfb dla dzieci :P

@Szaman: nie pisz wiecej postow, wlasnie uzbierales ich odpowiednia ilosc \m/ :twisted:

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

w sumie to nikt mi nie mowil;] znalazlo sie kilku dobrych ludzi ktorzy nauczyli mnie zasad bo grac w 40 chcialem juz dawno. bardzo fajny dynamiczny system. no i lubie klimat 40. wfb jest troche dla mnie za statyczne ale tez klimaty elfow dwarfow etc są bardzo fajne dlatego chcialbym od czasu do czasu sobie pograc klockami:)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Robacek pisze:najladniejsza jazde ma chaos imo.
no to juz wiesz, skad sie wezme moje Biale Wilki :wink:
Raptaparat pisze:@Szaman: nie pisz wiecej postow, wlasnie uzbierales ich odpowiednia ilosc \m/ :twisted:
sorry :oops:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

ODPOWIEDZ