apocalipsa wfb

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
maciejdon
Plewa

apocalipsa wfb

Post autor: maciejdon »

W wakacje ma wyjść coś ala Apocalipsa z WH40k. Co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

ten.. no... fajnie, ale o co chodzi :|

maciejdon
Plewa

Mają być nowe zasady specjalne, nowe figurki(tylko staty do nich) bitwy na kilkanaście tysięcy pkt itp.

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

no to ja wiem. Chodzi mi o jakieś konkrety. Na razie to co napisałeś to wygląda jak plotka z kapelusza

maciejdon
Plewa

Widziałem newsa na gw, nie podawali żadnych szczegułów.

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

łałłłłł... widziałeś newsa na stronie GW :mrgreen:
KONKRETY kurwa mać. Daj linka, bo ja nie widzę twojego newsa (weź sprawdź czy nie chorujesz na autyzm - może to tylko twoja wyobraźnia) [-X

maciejdon
Plewa

Jeśli ktoś tu choruje na autyzm to co najwyżej ty, nie chce mi się z tobą kłucić.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Goglem pisze:łałłłłł... widziałeś newsa na stronie GW :mrgreen:
KONKRETY kurwa mać. Daj linka, bo ja nie widzę twojego newsa (weź sprawdź czy nie chorujesz na autyzm - może to tylko twoja wyobraźnia) [-X
Spoko, kolega maciejdon trochę się zagalopował ale teksty o autyzmie i "kurwymacie" to trochę nie na miejscu, nie sądzisz?

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Maciejdon, Goglem: dostajecie obaj ostre ostrzeżenie publicznie. Pewnych zachowań nie będziemy tu tolerować. Następnym razem ban.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Aj holender, kurza stopa, motyla noga spóźniłem się a taki fajny flejm się zapowiadał
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Chciałeś napisać coś konkretnego czy tylko knefle Ci się bajsły?...

Kędzior
Mudżahedin

Post autor: Kędzior »

OOOooo już sobie wyobrażam 80 centymetrową figurkę Khorna z takim mega wielkim toporem :D . A teraz wyobrażam sobie jego cenę #-o
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Gościu chyba pisze o figurka z Warhammer Forge a ten cały podręcznik to pewno coś w rodzaju 40 armora czy jakoś tak .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Nie, na wakacje naprawdę wychodzi dodatek do warhammera, prawdopodobnie właśnie taka apokalipsa pozwalająca prowadzić bitwy na duże ilości punktów :)

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

KrzysiekW pisze:
Goglem pisze:łałłłłł... widziałeś newsa na stronie GW :mrgreen:
Spoko, kolega maciejdon trochę się zagalopował ale teksty o autyzmie i "kurwymacie" to trochę nie na miejscu, nie sądzisz?
Eeee tam. Ja przyzwyczajony do obrzucania błotem - szybko biegam :mrgreen:
Wieszkto pisze:Gościu chyba pisze o figurka z Warhammer Forge a ten cały podręcznik to pewno coś w rodzaju 40 armora czy jakoś tak .
Virgo pisze:Nie, na wakacje naprawdę wychodzi dodatek do warhammera, prawdopodobnie właśnie taka apokalipsa pozwalająca prowadzić bitwy na duże ilości punktów :)
I takie "konkrety" miałem na myśli... Zaraz zaraz... Czy przypadkiem nie ma już tematu poświęconego Forge Worldowi #-o

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Szkoda ze wychodzi dodatek zamiast następnego AB. Mogli by sobie to odpuścić i zamiast tego w Wakacje wydać kolejnego booka a tak przez przynajmniej pół roku albo i lepiej będzie zastój z nowymi wydaniami armii.
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

kubon pisze:Szkoda ze wychodzi dodatek zamiast następnego AB. Mogli by sobie to odpuścić i zamiast tego w Wakacje wydać kolejnego booka a tak przez przynajmniej pół roku albo i lepiej będzie zastój z nowymi wydaniami armii.
No ale co to ma do rzeczy? Z tego co mi wiadomo FW leci swoją drogą a GW swoją. To, że FW teraz planuje coś do WFB nie znaczy, że to w jakiś sposób opóźni/przyspieszy prace GW... No ale też mogę się mylić :wink:

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Goglem pisze:Zaraz zaraz... Czy przypadkiem nie ma już tematu poświęconego Forge Worldowi #-o
The WariaX pisze:To, że FW teraz planuje coś do WFB
Ten dodatek zostanie wydany przez GW, tak jak wszystkie dodatki do w40k i nie ma nic wspólnego z projektem Tamurkhan: Throne of Chaos realizowanym przez Warhammer Forge, sekcję Forge Worlda :roll:

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

Virgo jak zwykle we wszystkim najlepiej zorientowany. xD
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...

ODPOWIEDZ