Tam jest link do galerii podany, daje jeszcze raz http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... %20Nurgla/ .Rasti pisze:Z przodu baardzo przyzwoity. Dostaniemy jakieś zdjęcia z tyłu/boku troszkę oddalone? Łatwiej ogarnąć
Demons of Chaos Nurgla i Tzeentcha Sykstusa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Demons of Chaos Nurgla i Tzeentcha Sykstusa
Wszystko spoko, ale mógłbyś opiłowywać bitsy...
Między innymi po to zrobiłem te fotki żeby zobaczyć te wszystkie nadlewki które nie rzucają się w oczy jak patrzy się na figurkę od tak, za to na zdjęciach aż klują w spojówki
Może dlatego że to podwinięty ogon ;p Czy coś ;p Ale raczej nie przyrodzenie ;p
Żeby nie było tak kolorowo ;] malowanie cudne ale konwersja... aż za bardzo jak dla mnie widać obcięte nożykiem grzebienie Ghouli albo tak pada światło na zdjęciu, że po tych grzebieniach zostały idealnie płaskie powierzchnie :/ ... i na jednym zdjęciu jeden gość wygląda jakby miał ostro nadlewkę przez pół pleców...
Malowanie bardzo bardzo mi się podoba... podstawki mniej ale co kto woli
Co do tego WIP-a którego ulepiłeś... rewelacja Widzę, że armia Nurgla bardzo Ci podpasowała do konwersji?
Malowanie bardzo bardzo mi się podoba... podstawki mniej ale co kto woli
Co do tego WIP-a którego ulepiłeś... rewelacja Widzę, że armia Nurgla bardzo Ci podpasowała do konwersji?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skaven: mam teraz trochę czasu to nadrabiam zaległości ;p Z tym że już trochę pozapominałem zasady ;p A wszystko robione ze spawnów 40tkowo/batlowych, skarbnica bitsów ^^
Rilam: no może coś dolepię robaczków, jeszcze nad tym pomyśle.
Daw: jeśli chodzi o nadlewki to pousuwane, a płaskie powierzchnie rzeczywiści miejscami rzucają się w oczy, ale ważne że od frontu jest w miarę ok ;p
Rilam: no może coś dolepię robaczków, jeszcze nad tym pomyśle.
Daw: jeśli chodzi o nadlewki to pousuwane, a płaskie powierzchnie rzeczywiści miejscami rzucają się w oczy, ale ważne że od frontu jest w miarę ok ;p
Plagusy podstawka 2,5x2,5 cm, a bestia podstawka 4x4cm. Moja pierwsza bestia jest trochę większa od tego ślimaczka, ale tez muszę do niej trochę gsu dowalić i ogonek przylepiłem Jak skończę to pokażę.
Jako że czekają mnie 3 tygodnie przerwy w nauce, stwierdziłem ze trzeba ten czas jakoś konstruktywnie wykorzystać. W przerwach od grania na gitarze zabrałem się za kończenie moich misiów xD
Oto ostatni z trójcy
I całe trio, uśmiechnięci jak zawsze xD
Oraz całą galeria dostępna TUTAJ. Wszelakie konstruktywne komentarze mile widziane
Oto ostatni z trójcy
I całe trio, uśmiechnięci jak zawsze xD
Oraz całą galeria dostępna TUTAJ. Wszelakie konstruktywne komentarze mile widziane
Respekt. Uwielbiam jak ktos sie tak bawi ...a nie tam prosto z pudełka wyciagniete , posklejane i wygladajace jak miliony innych
...najbardziej mi sie podoba ten najnowszy
...najbardziej mi sie podoba ten najnowszy
Mocny powrót! Swietna figsa, chyba najlepszy z wszystkich 3, czekam az je pomalujesz:>
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dobre są Zgnilizna i zepsucie w każdym calu
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo mile wyglądająca zgnilizna, bestyjki jedyne w swoim rodzaju
GRATULUJĘ POMYSŁU I WYKONANIA
GRATULUJĘ POMYSŁU I WYKONANIA
Drugi ślimaczek. Zdjęcia nieco ciemniejsze, gdyż lampka odmówiła posłuszeństwa.
Cała galeria dostępna tutaj.
Cała galeria dostępna tutaj.