Wcale nie schodzi na skinki, po prostu gracze, którzy doszli w 8 ed w większości nie mają jeszce całej armii albo nie zdążyli pomalować. Sam mam taką sytuację i znam jeszce z 5 osób, które też nie zdążyły. Jest też duża grupa osób, której zasady EURO nie za bardzo pasują i wolą grać bez tych uściśleń. Myślę że za jakieś 3-4 miesiące będę miał już wystarczającą ilość pomalowanych modeli, żebym mógł brać udział w Masterach.swieta_barbara pisze:50 osob mniej niz w zeszlym roku :/
WFB w Polsce schodzi na skinki.
Taaa, tak jak "spr". Najczęściej znaczy sprawdzę/am...Relosu pisze:przyzwyczajenie z szybkiego i skrotowego pisania smsow, gdzie chce sie zmiescic jak najwiecej w 1 smsie =P aleogolnie ten skrot sie rozwija tak jak pasuje do kontekstu.
He he Jasiu a tak deklarowałeś że będziesz grał na Żarleem i KulusieAsassello pisze: 94 Jan "Jasiuuu" Leszczyński 1495 WOC Niebieski
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..