LIZ - 6Przemcio251 pisze:właśnie nie ma żadnych lizaków???
BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Po czym to wnioskujesz?? 

A przywozisz znów jakieś specjały ze sobą ? Winko na DMP było sehr gut.Cosmo pisze:Zgloszone. Wymyc i ogolic ladnie dupska, bo sie za wami stesknilem
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Grolshek pisze:Aaa bo mi się podoba i dorabiam do tego teorię...

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- swieta_barbara
- habydysz
Wpadnij na melanz i popatrzec jak sie gra chaosem.
-
- Oszukista
Nie dziwi duża ilość WOCHu i HE. HE maja nawet więcej grywalnych opcji niż na 8 bez ograniczeń. Równocześnie jest coś mało (w stosunku do Silesiana) Bretonii - cięcia na Euro niby są mało bolesne, ale koszmarnie utrudniają grę z VC, trochę ze skavenami - akurat z tymi armiami, z którymi bretka ma raczej pod górkę 

- swieta_barbara
- habydysz
Jak jeszcze pare lat pograsz, tez jego poziom osiagniesz!Grolshek pisze:Widziałem jak Jasiuu gra. Faktycznie jest niezły.swieta_barbara pisze:Wpadnij na melanz i popatrzec jak sie gra chaosem.
BTW - wyprodukowalismy juz 41 stron spamu! Mam nadzieje, ze przebijemy zeszloroczne 56.

Ostatnio zmieniony 16 lut 2011, o 11:36 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety jestem bez kasy kompletnie :( Ale jesli masz 25zl to moge wziac na kredyt i przywioze naleweczke pyszna domowej roboty kolegi ;) Jesli sa jacys chetni to pisac szybko bo dzis do Gliwic jade to moge wziac 8)Michał pisze:A przywozisz znów jakieś specjały ze sobą ? Winko na DMP było sehr gut.Cosmo pisze:Zgloszone. Wymyc i ogolic ladnie dupska, bo sie za wami stesknilem ;)
Battle na trzezwo bylby nudny...
No. Dokładnie tak jak ty...swieta_barbara pisze:Jak jeszcze pare lat pograsz, tez jego poziom osiagniesz!Grolshek pisze:Widziałem jak Jasiuu gra. Faktycznie jest niezły.swieta_barbara pisze:Wpadnij na melanz i popatrzec jak sie gra chaosem.
Było, blokuje BoH.Kędzior pisze:Janusz blokuje cały BoH, czy if. 6,6?