Konwersje
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Konwersje
Konwersje bardzo przyzwoite , co do ręki grajka oto moje propozycje:
-może ssać kciuka
-wsuwać pęto kiełbasy
-jeść obwarzanka.
Ogólnie trudno cuś tu wykombinować i fajka to chyba najlepszy pomysł.
-może ssać kciuka
-wsuwać pęto kiełbasy
-jeść obwarzanka.
obwarzanek mnie rozwalił na łopatkigrabz pisze:Konwersje bardzo przyzwoite , co do ręki grajka oto moje propozycje:
-może ssać kciuka
-wsuwać pęto kiełbasy
-jeść obwarzanka.
jeden dostanie fajkę a drugi będzie miał coś przemegawypasionego dla każdego Krasia!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
udało się osiągnąć efekt zbliżony do planowanego z czego jestem zadowolony... GW skill +5 skoczył ;P
jak na jedne z pierwszych konwersji uważam je za dbd!
jeden Pan dostał fajkę, a drugi?... przenośny browar! Kto chce łyka?
jak na jedne z pierwszych konwersji uważam je za dbd!
jeden Pan dostał fajkę, a drugi?... przenośny browar! Kto chce łyka?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ten z browarem to MOOOOC
dziś piątka konwertowanych robiła za górników, kto został najdłużej na polu? Browarion!
dziś piątka konwertowanych robiła za górników, kto został najdłużej na polu? Browarion!
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
wybaczcie post pod postem... ale chciałem się pochwalić moim "obsługantem" kowadła...
taki klimat mi przyszedł, po tym jak zobaczyłem kociołek od Rakso, stwierdziłem, że mój pomysł nie będzie herezją
taki klimat mi przyszedł, po tym jak zobaczyłem kociołek od Rakso, stwierdziłem, że mój pomysł nie będzie herezją
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
W związku z trudem w znalezieniu klopy 6ed (w dobrej cenie) postanowiłem spróbować
skopiować ten model skutek możecie zobaczyć na
http://s1203.photobucket.com/albums/bb3 ... 040857.jpg
Jest jeszcze przy niej trochę pracy ale mam nadzieję że nie skończy się "tak jak zwykle"
skopiować ten model skutek możecie zobaczyć na
http://s1203.photobucket.com/albums/bb3 ... 040857.jpg
Jest jeszcze przy niej trochę pracy ale mam nadzieję że nie skończy się "tak jak zwykle"
Nawet niezła robota, mam zamiar budować podobną ;]
GJ
GJ
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Jacek92| No i fajnie wyszło, choć można by jeszcze posiedzieć z pilnikiem/sciernym papirem i doszlifować to i owo.
Podłączam się do tej prośby
Podłączam się do tej prośby
Booxi pisze:Czy mógłby ktoś podać mi wymiary długości i szerokości podstawy od staroedycyjnej katapulty ? wysokość też by była miła(od podstawki)
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
http://s1203.photobucket.com/albums/bb3 ... ie0001.jpg
Zapraszam mam nadzieję że rozwieje co nie co wątpliwości
Ogromne dziękiJacek92 pisze:http://s1203.photobucket.com/albums/bb3 ... ie0001.jpg
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
- gerald_tarrant
- Masakrator
bardzo dobrze zapowiadająca się klopa
Cieszę się że mogłem pomóc
Przy budowie musicie wziąć minimalny zakres błędu pomiaru (mierzyłem wszystko na sklejonym modelu)
Okucia wykonane z foli do pieczenia nity z główek od szpilek a łycha to styroduru
wajchy będą z drucika .Brak mi tylko oryginalnych kułek
Przy budowie musicie wziąć minimalny zakres błędu pomiaru (mierzyłem wszystko na sklejonym modelu)
Okucia wykonane z foli do pieczenia nity z główek od szpilek a łycha to styroduru
wajchy będą z drucika .Brak mi tylko oryginalnych kułek
Jak już chcesz iść w hardcor, jak do tej pory, to proponuję wziąć kilka drewnianych mieszadełek lub innych listewek, skleić je ze sobą bok do boku w kwadrat/prostokąt o szerokości odpowiadającej średnicy koła, potem już tylko cyrkiel i piłka modelarska... na koniec pasek tekturki/blaszki dookoła, jako okucie i kółko gotowe. Inna opcja, to full-metal, czyli koło wycięte z płata plasticardu lub tektury i nabite dookoła nitami ze szpilek.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...