Poratuje ktoś?
BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
Szukam miejsca w samochodzie z Wawy na Bazyliszka 
Poratuje ktoś?
Poratuje ktoś?
już widzę te epickie pojedynki Niebieski vs Niebieski 

Przynajmniej wiadomo kto wygraAsassello pisze:już widzę te epickie pojedynki Niebieski vs Niebieski
Niebieski jest opcja tzw. najbezpieczniejsza dla skampowania 100 pktow, a z drugiej strony przetrzymania przeciwnika.
Sam bym go wzial, gdyby lizaki nie mialy takiego czoko z czolgiem, dlatego wygral Pasiak.
Sam bym go wzial, gdyby lizaki nie mialy takiego czoko z czolgiem, dlatego wygral Pasiak.
jak będzie na bazylu czołg palił szarżę?
wyższe d6?
wyższe d6?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Pewnie rzucasz 3d6 , najwyzsze d6 pali.
ZmiażdżyłeśLidder pisze:Powodzenia!Pedros pisze:Szukam transportu na blatowanie na jutro.
No, to prawda - batlowy baywatch babeDaw pisze:Cosmo jest ratownikiem
Z ciekawych statystyk, to otrzymałem jako sedzia malarski 62 PM-ki z pytaniami o dopuszczenie modeli do turnieju... Co cieszy, bo znaczy, ze wiekszosc z Was wymog pomalowanej armii potraktowala powaznie (i slusznie!) a to daje dużą szanse na to, ze nie bedzie zadnych nieprzyjemnych akcji ze zdejmowaniem jakichs modeli ze stolow, czy zerowaniem oceny malarskiej. Na to liczę!JaceK pisze:Statystyka Bazyliszków:
Niebieski 28
Janusz 16
Peszek 19
Mrok 9
Ż-34 12
Śnięty Rabarbar 8
Żarlie&Kulus 1
(przy części osób nie są podane).
czyli 36 osób albo jest zbyt pewna siebie albo ma naprawde fajną armie:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Powiem szczerze, że jestem daleki od Twojego entuzjazmu.. niby po spotkaniu z ludźmi z pracy jeszcze domalowywałem futerka na fellbatach ale to i tak dalekie od zaplanowanego efektu... ech... zobaczymy 
Ksch: co masz na myśli pisząc baywatch?
Ksch: co masz na myśli pisząc baywatch?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Uwaga.
Rozpiski będziemy drukować,
nie wiem czy wszystkie będą wyglądały jak te z AB, ale na pewno, te które przysłaliście wydrukuje.
pozdrawiam
Rozpiski będziemy drukować,
nie wiem czy wszystkie będą wyglądały jak te z AB, ale na pewno, te które przysłaliście wydrukuje.
pozdrawiam

jest szansa na relację online (a przynajmniej paringi) - zobaczymy czy w Łomiankach jest internet.