Moderatorzy i podfora
Ankiety nie ma celowo. Garść uzasadnień:
1. Byle świeżak może kliknąć przycisk, ale tylko aktywni i którym na czymś zależy piszą tutaj swoje typy. Zgadnijcie na czyich głosach zależy nam bardziej?
2. Piętnaście ankiet rozsianych po różnych podforach to nie jest sexy.
3. Ankiety dają bezwzględne wyniki liczbowe, nie uwzględniają wagi głosu. To nie demokracja - to prośba o opinię przed podjęciem decyzji.
1. Byle świeżak może kliknąć przycisk, ale tylko aktywni i którym na czymś zależy piszą tutaj swoje typy. Zgadnijcie na czyich głosach zależy nam bardziej?
2. Piętnaście ankiet rozsianych po różnych podforach to nie jest sexy.
3. Ankiety dają bezwzględne wyniki liczbowe, nie uwzględniają wagi głosu. To nie demokracja - to prośba o opinię przed podjęciem decyzji.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jeśli mój głos się liczy, to tak to sobie widzę :
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Scimitar
9. Galeria Figurek
- Ziemko
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Scimitar
9. Galeria Figurek
- Ziemko
3. Brettonia
duke
5 kurduple
kozisyn
7 VC
bless jesli bedzie chcial mimo innych moderatur (na ng i tu) jak nie to christos
8 Welfy
bless
9 Galeria
ziemko
bless ( tu sie dwoch przyda sadzac po tym ile spamu potrafili ludzie stworzyc na ng , choc nie powiem dawanie zemkowi moda tu jest niebezpieczne dla romana i muzyka )
duke
5 kurduple
kozisyn
7 VC
bless jesli bedzie chcial mimo innych moderatur (na ng i tu) jak nie to christos
8 Welfy
bless
9 Galeria
ziemko
bless ( tu sie dwoch przyda sadzac po tym ile spamu potrafili ludzie stworzyc na ng , choc nie powiem dawanie zemkowi moda tu jest niebezpieczne dla romana i muzyka )
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Duke
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
7. Vampire Counts
- Bless
imo modami podforow armijnych powinni byc ludzie, ktorzy sie znaja na tych armiach i sa ograni nimi na turniejach, czaja fluff itp, a ja tu widze prawie samych rafalow, co chca byc tylko modami... dziwne
- Fluffy
3. Bretonnia
- Duke
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
7. Vampire Counts
- Bless
imo modami podforow armijnych powinni byc ludzie, ktorzy sie znaja na tych armiach i sa ograni nimi na turniejach, czaja fluff itp, a ja tu widze prawie samych rafalow, co chca byc tylko modami... dziwne
Dyskusję o Rafałach, intrygach dworskich i zwierzeniach przeniosłem do osobnego wątku:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=549
Głosowanie zamknięte. Masoni obradują - po uwzględnieniu Waszych głosów, swoich preferencji oraz kandydatów łapówek dokonają obrze... włączenia do grona moderatorów wybrańców.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=549
Głosowanie zamknięte. Masoni obradują - po uwzględnieniu Waszych głosów, swoich preferencji oraz kandydatów łapówek dokonają obrze... włączenia do grona moderatorów wybrańców.
Drżyjcie spamerzy i offtoperzy. Moderatorzy zostali wybrani.
Wafi po raz kolejny przyjął na klatę czarną robotę. Nowe moderatury wyglądają tak:
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Husiat
Najtrudniejsza decyzja jak dotychczas. Niech Husiat udowodni, że trafiona. Smile
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Bless
9. Galeria Figurek
- Troyan
- Bless
10. Modelowanie i Malowanie
- Ziemko
Od powyższego nie przysługuje odwołanie. I tak już za długo trwał ten cyrk.
Wafi po raz kolejny przyjął na klatę czarną robotę. Nowe moderatury wyglądają tak:
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Husiat
Najtrudniejsza decyzja jak dotychczas. Niech Husiat udowodni, że trafiona. Smile
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Bless
9. Galeria Figurek
- Troyan
- Bless
- Ziemko
Hm... Shino? Czy ja ?Tomash pisze:Drżyjcie spamerzy i offtoperzy. Moderatorzy zostali wybrani.
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Bless
9. Galeria Figurek
- Troyan
- Bless
- Ziemko
Bum...!
TyHusiat pisze:Hm... Shino? Czy ja ?Tomash pisze:Drżyjcie spamerzy i offtoperzy. Moderatorzy zostali wybrani.
1. Rozpiski
- Zafael
2. WFB - Dyskusja Ogólna
- Fluffy
3. Bretonnia
- Jagal
4. Dogs Of War
- Shino
5. Dwarfs
- Kozisyn
6. Empire
- Raf
7. Vampire Counts
- Christos
8. Wood Elves
- Bless
9. Galeria Figurek
- Troyan
- Bless
- Ziemko
Husiat, nie wiem jak udało Ci się zacytować posta z treścią inną niż zawarta w moim, ale jestem zaintrygowany
A tak poważniej to mogłeś trafić na jedną z poprzednich wersji w cache'u forum - jak widzisz sprawa była dyskusyjna aż do samego końca.
A tak poważniej to mogłeś trafić na jedną z poprzednich wersji w cache'u forum - jak widzisz sprawa była dyskusyjna aż do samego końca.
Sciemniacz Pomyliles sie i teraz sciemniasz Sam pamietam , ze bylo Shino napisane i dlatego mnie zadziwilo , ze pisales o kredycie zaufania dla Husiata
To już można powiedzieć habemus moderator ?