Warsztat i galeria ARBAL'a (Coloured Dust) - EXECUTIONER
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria ARBAL'a (04.01.2011 - Ultramarines dreadnought)
dynamicznosc to zaleta a nie wada - niech sie popukaja w glowe na tym forum w40k
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
ARBAL pisze:na forum wh40k.pl podsumowano, że dziwnie wygląda bo jest zbyt dynamiczny
Mi się podoba, dobry jest
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
chyba lepszy byłby z nogą skierowaną do przodu, wyglądałby bardziej naturalnie, aczkolwiek świetne prace
Bo czterdziestkowcy nie mają wyobraźni Bardzo fajnie ci wyszedł ładnie pomalowany, przedewszystkim schludnie.ARBAL pisze:Dzięki za pozytywne opinie
na forum wh40k.pl podsumowano, że dziwnie wygląda bo jest zbyt dynamiczny, a dred unoszący nogę to nie bardzo... sam juz nie wiem...
Graty
Czy to nie przypadkiem twój dredzio znajduję się na stronie GW?
EDIT:
EDIT:
Ostatnio zmieniony 22 sty 2011, o 11:32 przez Eriks281, łącznie zmieniany 1 raz.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
EAT SLEEP CONQUER REPEAT
malowanie bardzo ok ale na dzikach zostaly wklesle miejsca przygotowane pod jezdzcow co wyglada dziwnie
Te nowe dziki nadają charakteru temu wózkowi. Stara uprząż widzę że się nie zmieści więc może zrób coś na wzór szelek w psich zaprzęgach, a od szabli poprowadź lejce do woźnicy
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Ładny rydwan, szkoda tylko, że zejdzie pewnie od jakiejś zabłąkanej pitki czy innego testera inicjatywy . Podobają mi się zwłaszcza zielony kolor skóry i dziki. Co do uprzęży, to jedyne co przychodzi mi do głowy to wypełnienie tych zagłębień na jeźdźców GS-em i wykorzystanie oryginalnego chomąta, przytwierdzonego do dyszla za pomocą jakiejś pionowej listwy. Poza tym widzę, że masz wersję de luxe, z podstawką .
W końcu skończyłem te pająki..
pająki bejcowane z rozjaśnieniami, gobliny malowane w klasyczny sposób, wszystko oczywiście na magnesach.. do pomalowania jeszcze 10 jeźdźców mi zostało...
poziom - lepszy tabletop
Dzisiaj miałem podstawy do zrobienia wkońcu lepszych zdjęć moich modeli O&G.
Jeśli jeśli jesteście zainteresowani moge je wrzucić w tym temacie....
pająki bejcowane z rozjaśnieniami, gobliny malowane w klasyczny sposób, wszystko oczywiście na magnesach.. do pomalowania jeszcze 10 jeźdźców mi zostało...
poziom - lepszy tabletop
Dzisiaj miałem podstawy do zrobienia wkońcu lepszych zdjęć moich modeli O&G.
Jeśli jeśli jesteście zainteresowani moge je wrzucić w tym temacie....