Konwersja z giganta, będzie robił za Vermin Lord`a i Abominacje. Rozważam jeszcze przedłużenie pazurów ale nie jestem na 100% przekonany. Jestem otwarty na sugestie co do ewentualnych poprawek.
Ostatnio zmieniony 2 mar 2011, o 10:14 przez 13MySza, łącznie zmieniany 1 raz.
widzę, że pomysł z kostką się przyjął Bardzo ładnie, ale jeśli chodzi o mnie to za mało szczurowato, więcej futra jak pisał poprzednik duużo więcej i może szczurkowe stopy zamiast kopyt ? to tylko luźne sugestie
świetny debiut na forum;]
a prawdziwego szczura można poznać po 2 wielkich zębach:D
zastanowiłbym się jeszcze czy ten znaczek na czole jest potrzebny, wygląda sztucznie, może lepiej coś tam namalować po prostu;)
Ogólnie wszystko pięknie i ładnie ale jako zagorzały wyznawca Rogatego stwierdzam że potrzeba jeszcze "zawijanych " rogów Tylko tego mi brakuje w tej pracy mimo to świetny pomysł
całość prezentuje się bardzo zacnie, ale tak jak wspominano wyżej, zbyt mało szczura w nim. najbardziej rzucił mi się w oczy pysk. zrób koniecznie wielkie zęby gryzonia no i nozdrza inne.
popieram wydłużenie pazurów i wywalenie skaveńskiego znaczka z czoła i zastąpienie go np. mniejszym, bardziej dopasowanym i zrobionym z GSu.
Praca super
A ja się cieszyłem, że skleiłem swojego standardowego vermin lorda... Szok i zarąbista praca, tak jak poprzednicy podpowiadają zrób z figurki trochę bardziej szczura z twarzy i wszystko będzie git
Witam na forum! Konwersja świetna, osobiście bym dodał, szczurze uszy, zęby niekoniecznie, zamiast symbolu na czole dodałbym kryształ spaczenia, koniecznie dodałbym jeszcze jedne kręcone rogi, nieco futra na barkach i będzie git majonez!
Żeby jednak była jasność już teraz model gniecie!
Dzięki za podpowiedzi. Giganta użyłem bo miałem zbędnego i szkoda mi go było sprzedawać.
-dorobię dodatkową podstawkę wymiarową abominacji w którą będzie wchodzić ta
-pazury się przedłużają
-emblemat zostaje ale go "przywiąże"
-wydłużyłem nochala i ząbki jedne nozdrza zakleję
-myślałem o dzwonku miedzy rogami
-zawijanych rogów nie będzie podchodziłem 3 razy i mi nie wyszły (poddaje się) po za tym za dużo zmieniania by było
-dojdzie parę kłębków futra
-uszu nie będzie bo głowa to "czaszka"
-szare bąble to kulki poxiliny przecięte na pół, szkoda marnować GS; a spaczeń mi nie wychodził
-kopyta zastają jak w oryginalnej figurce