Słoneczniki Van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Słoneczniki Van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Zapytam Blessa czy na czas konkursu, bedzie mozna po prostu sproksowac innym oddzialem oddzial konkursowy...
i jak idą prace ?
- swieta_barbara
- habydysz
Beda oceniane na turnieju oczywiscie. Konkurs sobie, turniej sobie.
@Archaon
Ja niestety odpadam ...
Ja niestety odpadam ...
hahah to widze ze wszyscy na ostatni moment Ja za to juz sie szykuje na hussara (oczekuje na kilka figsow z FW)
właśnie skończyłem
Tylko kiedy to będzie. Za wieczność całą albo dłużej.szczurek pisze:hahah to widze ze wszyscy na ostatni moment Ja za to juz sie szykuje na hussara (oczekuje na kilka figsow z FW)
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Konkurs bardzo przyjemny. Fajnie było spotkać znajome twarze i poznać nowych ludzi no i oczywiście pogadać i powymieniać się doświadczeniami
Pozwolę sobie wrzucić nieco naszych fotek z konkursu. Niestety fotograf ze mnie słaby i nie zrobiłem zdjęć wszystkim pracom więc potraktujcie to bardziej jako sneak peak przed oficjalnymi zdjęciami Sławola
Pozwolę sobie wrzucić nieco naszych fotek z konkursu. Niestety fotograf ze mnie słaby i nie zrobiłem zdjęć wszystkim pracom więc potraktujcie to bardziej jako sneak peak przed oficjalnymi zdjęciami Sławola
projekt i wykonanie z tego co wiem to : Kerim i Rafix.LoudLord pisze:Kto był projektantem i wykonawcą nagród? Świetnie wyglądają!
[ Figurki tyż, ale z zachwytami poczekam na oficyjalne fotosy ]
Fear me mortals, for I am the Anointed...
Witam!
Macie tutaj samych zwycięzców Parę fotek mi nie wyszło na tyle, na ile powinno, ale mam na szczęście zastępcze, robione później z innym tłem. Więcej dzisiaj po prostu już mi się nie chce robić, idę spać. Dłuższą relację napiszę na dniach.
Robiłem tylko fotki i dostałem listę od sędziów. Jeśli gdziekolwiek jest jakikolwiek błąd, to prosiłbym autorów prac o dopisanie tego w temacie, a ja poprawię błędy
MODEL POJEDYNCZY:
1. Miejsce - Jarosław Drabek
2. Miejsce - Maciej Sadowski
3. Daniel Kałaska
DUŻY MODEL:
2. Miejsce - Mariusz Wiśniewski
3. Miejsce - Dymi... ?
ODDZIAŁ:
1. Miejsce - Iga Bińczyk
2. Miejsce - Oskar Walczewski
3. Miejsce - PIotr Karpiński
OPEN:
1. Miejsce - Wojtek Kaczyński
2. Miejsce - Iga Bińczyk
3. Miejsce - Sławomir Borysowski
GRAND PRIX - Jarosław Drabek
Macie tutaj samych zwycięzców Parę fotek mi nie wyszło na tyle, na ile powinno, ale mam na szczęście zastępcze, robione później z innym tłem. Więcej dzisiaj po prostu już mi się nie chce robić, idę spać. Dłuższą relację napiszę na dniach.
Robiłem tylko fotki i dostałem listę od sędziów. Jeśli gdziekolwiek jest jakikolwiek błąd, to prosiłbym autorów prac o dopisanie tego w temacie, a ja poprawię błędy
MODEL POJEDYNCZY:
2. Miejsce - Maciej Sadowski
3. Daniel Kałaska
DUŻY MODEL:
2. Miejsce - Mariusz Wiśniewski
3. Miejsce - Dymi... ?
ODDZIAŁ:
1. Miejsce - Iga Bińczyk
2. Miejsce - Oskar Walczewski
3. Miejsce - PIotr Karpiński
OPEN:
1. Miejsce - Wojtek Kaczyński
2. Miejsce - Iga Bińczyk
3. Miejsce - Sławomir Borysowski
GRAND PRIX - Jarosław Drabek
Dawaj zdjecia moich chamelonow!!!
W koncu po to je wystawilem na Sloneczniki, zeby ktos w koncu mi ich ladna fote zrobil
W koncu po to je wystawilem na Sloneczniki, zeby ktos w koncu mi ich ladna fote zrobil