![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
DP najlepszy moim zdaniem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lepiej dokładnie ustalić z malarzem, co rozumie się przez określony poziom malowania, bo każdy ma swoje kryteria i nawet ocena CMoN nie jest miarodajna w wielu przypadkach. Najlepiej zaś wskazać mu określony model jego pędzla i powiedzieć "to ma być pomalowane na takim poziomie". Wtedy będzie wiadomo, do czego się odnieść, w razie jakiejś wpadki.karlito1980 pisze:Dokładnie o to mi chodzi, szczególnie że faktycznie, też mam wrażenie że ten Dyskowiec i Lord AoW nie są pomalowane na poziomie heavy metal (za taki poziom mam zapłacić).
No właśnie poziom miał być w obu przypadkach taki samsmiejagreg pisze:Mnie zadziwia różnica poziomów między DP a ostatnimi figsami - to wręcz wygląda, jakby malowały różne osobyOczywiście to tylko moje wrażenie, no offence. Wię kszość malarzy można po prostu rozpoznać po malowaniu figsów. Tutaj mam z tym kłopot...
+1Skavenblight pisze:Lepiej dokładnie ustalić z malarzem, co rozumie się przez określony poziom malowania, bo każdy ma swoje kryteria i nawet ocena CMoN nie jest miarodajna w wielu przypadkach. Najlepiej zaś wskazać mu określony model jego pędzla i powiedzieć "to ma być pomalowane na takim poziomie". Wtedy będzie wiadomo, do czego się odnieść, w razie jakiejś wpadkikarlito1980 pisze:Dokładnie o to mi chodzi, szczególnie że faktycznie, też mam wrażenie że ten Dyskowiec i Lord AoW nie są pomalowane na poziomie heavy metal (za taki poziom mam zapłacić).