Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 16.02.2011 Konfrontacja
Jestem zachwycony... Nie wiem co więcej powiedzieć. Moi koledzy z pracy mówią to samo
Mam kisiel w majtach jak się patrzę na te figurki o__0
Świetne!
Świetne!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kocham Ignis za te prace O w mordę, chyba się zagalopowałem, Rakso pewnie spuści mi wp...dol albo - co gorsza - zabanuje... . Jak mam kiepskie samopoczucie to wrzucam sobie fotki Waszych figsów.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ale ma chody u Tomasha, jeszcze razem się na mnie zasadzą, w mordęSkavenblight pisze:Moderatorzy nie mogą banować, jesteś bezpieczny
Do figurek confrontation jeszcze się przekonasz, gorzej z przekonaniem się do ich cenSkavenblight pisze:Moderatorzy nie mogą banować, jesteś bezpieczny
Rycerze przegenialni. Z zasady nie znoszę figurek do Konfrontacji, ale tym malowaniem moglibyście wywindować najgorszy model na poziom arcydzieła
Na sama myśl,. że miałbym położyć na figurkę kilkanaście warstw farby, robi mi się słabo...
Ale efekty są naprawdę godne najwyższego podziwu.
Trzymam kciuki za wygraną
Ale efekty są naprawdę godne najwyższego podziwu.
Trzymam kciuki za wygraną
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Również życzę laurów, bo figsy na nie zasługują absolutnie. A tak właściwie to ile warstw faktycznie jest na tych figurkach Moze być w przyblizeniu .
Jasne (ci są na zamówienie), tak jak i do każdego innego systemu. Tyle że teraz robimy małą przerwę na magisterkę.Nicpoń pisze:O rany! Rewelacyjne! Malujecie na zamówienie modele z konfronatacji?
Hm...nie liczyłam ale myślę że nie więcej niż 20 chyba, jeśli chodzi o zbroje i nmm, chociaż na mieczach może...ciężko mi powiedzieć.smiejagreg pisze: A tak właściwie to ile warstw faktycznie jest na tych figurkach Moze być w przyblizeniu .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak się zastanawiam, czy kiedykolwiek zmuszę się do położenia takiej ilości warstw .
Naviedzony pisze:Przegenialne. Ciekawe czy przy odpowiednim malowaniu nadaliby się na Swordmasterów.
Muszę przyznać, że jeśli chciałbyś ich przerabiać na swordmasterów, to musiałbyś wydać spoooooro kasy. 1 box (nie wspominając, że modele te są już niedostępne) kosztuje w przybliżeniu 130zł. Tak więc życzę powodzenia.
Jeśli chodzi o skalę, to powiem, że są wyżsi o głowę.
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
No Iga praca w kosmos no i gratuluje dwóch słoneczników!
Jak już będę bogaty to wyślę wam figsa krasnoludzkiego Lorda na tarczy do pomalowania. ;DD
To będzie coś!
To będzie coś!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gratulacje Słoneczniki trafiły w dobre ręce .