Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Josiph
Chuck Norris

Re: Figurki Ignis & Rakso - 16.02.2011 Konfrontacja

Post autor: Josiph »

Jestem zachwycony... Nie wiem co więcej powiedzieć. Moi koledzy z pracy mówią to samo :P

Awatar użytkownika
Archaon
Mudżahedin

Post autor: Archaon »

Przezajebiste. W ostatnim okresie nie widziałem ładniej wykonanych figurek. Naprawdę świetna robota.

Jak tak wyglądają Twoje przygotowania do Słoneczników to nie mam po co tam jechać
:lol2:
Fear me mortals, for I am the Anointed...

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

No dobra już się przyznam, to jest jedna z moich słonecznikowych prac, właśnie skończyłam pod nich podstawkę :)

Druga moja praca jest nieco większa :wink: a w singlach nie startuje bo nie czuję się jeszcze na siłach.

Archaon- szkoda że częściej nie pokazujesz swoich prac w galerii.
Obrazek Obrazek Obrazek

vanswirr
Chuck Norris

Post autor: vanswirr »

Prześliczny Valdenar i Królewscy gwardziści. Boże, za każdym razem jak widzę te modele i w dodatku tak pięknie pomalowane, to mnie w sercu ściska żal za Rackhamem...

Awatar użytkownika
Nicpoń
Mudżahedin

Post autor: Nicpoń »

O rany! Rewelacyjne! Malujecie na zamówienie modele z konfronatacji? :D

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Mam kisiel w majtach jak się patrzę na te figurki o__0

Świetne!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kocham Ignis za te prace :!: :!: :!: O w mordę, chyba się zagalopowałem, Rakso pewnie spuści mi wp...dol albo - co gorsza - zabanuje... :wink: :D . Jak mam kiepskie samopoczucie to wrzucam sobie fotki Waszych figsów.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Moderatorzy nie mogą banować, jesteś bezpieczny ;)
Rycerze przegenialni. Z zasady nie znoszę figurek do Konfrontacji, ale tym malowaniem moglibyście wywindować najgorszy model na poziom arcydzieła :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Skavenblight pisze:Moderatorzy nie mogą banować, jesteś bezpieczny ;)
Ale ma chody u Tomasha, jeszcze razem się na mnie zasadzą, w mordę :wink:

Awatar użytkownika
ainuin
Chuck Norris

Post autor: ainuin »

Skavenblight pisze:Moderatorzy nie mogą banować, jesteś bezpieczny ;)
Rycerze przegenialni. Z zasady nie znoszę figurek do Konfrontacji, ale tym malowaniem moglibyście wywindować najgorszy model na poziom arcydzieła :)
Do figurek confrontation jeszcze się przekonasz, gorzej z przekonaniem się do ich cen

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Na sama myśl,. że miałbym położyć na figurkę kilkanaście warstw farby, robi mi się słabo... #-o
Ale efekty są naprawdę godne najwyższego podziwu.
Trzymam kciuki za wygraną :)
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Również życzę laurów, bo figsy na nie zasługują absolutnie. A tak właściwie to ile warstw faktycznie jest na tych figurkach :?: Moze być w przyblizeniu :wink: :D .

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Nicpoń pisze:O rany! Rewelacyjne! Malujecie na zamówienie modele z konfronatacji? :D
Jasne (ci są na zamówienie), tak jak i do każdego innego systemu. Tyle że teraz robimy małą przerwę na magisterkę.
smiejagreg pisze: A tak właściwie to ile warstw faktycznie jest na tych figurkach :?: Moze być w przyblizeniu :wink: :D .
Hm...nie liczyłam ale myślę że nie więcej niż 20 chyba, jeśli chodzi o zbroje i nmm, chociaż na mieczach może...ciężko mi powiedzieć.
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Tak się zastanawiam, czy kiedykolwiek zmuszę się do położenia takiej ilości warstw #-o .

Awatar użytkownika
Nicpoń
Mudżahedin

Post autor: Nicpoń »

Naviedzony pisze:Przegenialne. :shock: Ciekawe czy przy odpowiednim malowaniu nadaliby się na Swordmasterów.

Muszę przyznać, że jeśli chciałbyś ich przerabiać na swordmasterów, to musiałbyś wydać spoooooro kasy. :D 1 box (nie wspominając, że modele te są już niedostępne) kosztuje w przybliżeniu 130zł. Tak więc życzę powodzenia. :wink:

Jeśli chodzi o skalę, to powiem, że są wyżsi o głowę. :)
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

klasa jak zwykle :D

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

No Iga praca w kosmos no i gratuluje dwóch słoneczników!

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Jak już będę bogaty to wyślę wam figsa krasnoludzkiego Lorda na tarczy do pomalowania. ;DD
To będzie coś!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Gratulacje :!: Słoneczniki trafiły w dobre ręce :!: :D .

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Dzięki wszystkim :)

Czekam jeszcze na większe fotki, zrobione profesjonalnie przez Sławola. Wtedy wrzucę i oddział na podstawce i dioramkę, w czwartek będę już w Lublinie, więc jeszcze z Rakso spróbujemy sami pstryknąć kilka dodatkowych ujęć.
Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ