DE Euro Draft 5
Re: DE Euro Draft 5
Czyli schemat standardu zachowany
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jedno generalne pytanie - dlaczego nikt duże czarce nie daje Pożeracza Życia (proszę nie śmiać się z polskiej nazwy ), w sumie patrząc na limit 600 na 2400 powinna się zmieścić a zasięg 30 cali jest wystarczający... czyżby Wam się nie sprawdzał ten przedmiot ?
Ostatnio zmieniony 21 lut 2011, o 12:00 przez Raamiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pytałem o możliwość upchnięcia a u Wasze doświadczenia w użyteczności, jak by nie było obecnie na dużej czarce króluje Shadow a HEX-y nie wymagają LOS. Co do DS, nadal jest niezbędny ale chyba przegrywam z Tomem Furiona i chęcią posiadania brzytwy na 100%
A tak z innej beczki czy czesto gracie tylko na jednej dużej czarce ?
A tak z innej beczki czy czesto gracie tylko na jednej dużej czarce ?
ż-35
scroll masz na dużej? a co na małej? 1+dd/+1pd?
ja bym brał duza sztylet,+1dd, mała scroll.
scroll masz na dużej? a co na małej? 1+dd/+1pd?
ja bym brał duza sztylet,+1dd, mała scroll.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Na bazylu mialem lifetakera na duzej i bardzo fajnie boostowal strzelanie. Rzadko musze nia maszerowac, wiec sie sprawdzal.
Seal to musthave, scroll tez, a wybor sztyletu/cloaka, zalezny jest od lorow. Przy fajerze na malej zedcydowanie combo seal/sztylet duza, ds mala.
Seal to musthave, scroll tez, a wybor sztyletu/cloaka, zalezny jest od lorow. Przy fajerze na malej zedcydowanie combo seal/sztylet duza, ds mala.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".