Arena - master na największe singlowe pkt w sezonie - 2800!
Zabiłeś mnie tym tekstem 

I bardzo ważne, zmieńcie przedziały na wygraną, ale tak dość znacząco. Np. Maska od 2200, na bazylu przy masakrach od 1500pkt, był to zbyt częsty wynik.
Jeszcze nie ma topicu od Białego, a Ty już sie wypytujesz o AreneDaw pisze:Kiedy można się spodziewać regulaminu

Maluj to co jest zawsze potrzebne, a dodatkowe pierdoły zdążysz pomalować jak tylko sie pojawi temat.
Maluję to co zdążyłem pomalować ledwo w 3-ech kolorach na Bazyla, żeby mieć pomalowaną armię na Biały, a teraz kminię rozpy na Arenę
Kmina jest całkiem niezła tylko pytanie jaki będzie rules-pack 

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

w moich WE tylko GG nie są na połowie przeciwnika - czyli około 400-500 punktów, są armie które 2000 pkt zostawiają u siebie...
a mastery wygrywają na 8 edycje VC(2x), WOC, DE(2x), no i raz się defensom udało... że nie wspomnę o reszcie topu...
a mastery wygrywają na 8 edycje VC(2x), WOC, DE(2x), no i raz się defensom udało... że nie wspomnę o reszcie topu...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Za zasady kompozycyjne, scenariusze i inne udziwnienia odpowiada Butan i wiem, że niedługo ogłosi co trzeba.