Euro 2011 - zaciąg
Moderator: swieta_barbara
Re: Euro 2011 - zaciąg
Spojrz kto jest pierwszy w lidze i jaka armia.
No i od ilu nia gra z jakimi wynikami.
Choc slusznym podejsciem wydaje mi sie, ze wziecie TK byloby sensowne tylko i wylacznie jesli mumie bylyby mega mocne.
No i od ilu nia gra z jakimi wynikami.
Choc slusznym podejsciem wydaje mi sie, ze wziecie TK byloby sensowne tylko i wylacznie jesli mumie bylyby mega mocne.
Mysle, ze jakby TK wyszly sensowne to wzialby sie za nie i pokazal klase 

ja też chce za zasługi mumiami jechać , ja chce! ja chce! 
"proste polskie myslenie"
Barb wygrał mastera DE, więc absolutnie nie może grać na etc wampirami, bo nimi na pewno oduczył się grać

"proste polskie myslenie"
Barb wygrał mastera DE, więc absolutnie nie może grać na etc wampirami, bo nimi na pewno oduczył się grać

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jakie wy trepy momentami jestescie to glowa mala
Przeciez logicznym jest, ze jesli by nie ogral sie z nowa armia to mimo, ze kiedys nia dobrze gral to i tak kupa.
Jednak zwazywszy na jego wyniki niegdys ta armia uwazam, ze jesli by do niej usiadl - najszybciej by doszedl do wysokiego poziomu ta armia.
To tak samo jakby wyszly nowe WE czy Breta - o kim pomyslelibyscie jako najodpowiedniejsze osoby na miejsce grania ta armia? Jasne, ze Pasiak i Debek.
O to mi tylko chodzilo.

Przeciez logicznym jest, ze jesli by nie ogral sie z nowa armia to mimo, ze kiedys nia dobrze gral to i tak kupa.
Jednak zwazywszy na jego wyniki niegdys ta armia uwazam, ze jesli by do niej usiadl - najszybciej by doszedl do wysokiego poziomu ta armia.
To tak samo jakby wyszly nowe WE czy Breta - o kim pomyslelibyscie jako najodpowiedniejsze osoby na miejsce grania ta armia? Jasne, ze Pasiak i Debek.
O to mi tylko chodzilo.
Robson pisze:darek-we i duke-bret?

Duke i Darek maja skilla, ale Pasiak i Debek sa od nich w swoich rasach lepsi.
Kalesoner - teraz nie gra, a jakby wyszedl podrecznik moze byc zaczal.
Glupie gadanie, bo pewnie i tak TK nie bedzie w skladzie.
No właśnie głupie gadanie.
Moim zdaniem warto powoływać do składu nowsze osoby. Nie mówie od razu wszyscy nowi, ale powoli jakoś wyłaniać następne pokolenie. Kaleson też dobrze gra TK, a pomimo to dalej jest wymieniany jeden gracz, akby tylko shino grał tk. To samo inne armie. Pasiak jako jedyny ogarnia we? nie sądzę.
Moim zdaniem warto powoływać do składu nowsze osoby. Nie mówie od razu wszyscy nowi, ale powoli jakoś wyłaniać następne pokolenie. Kaleson też dobrze gra TK, a pomimo to dalej jest wymieniany jeden gracz, akby tylko shino grał tk. To samo inne armie. Pasiak jako jedyny ogarnia we? nie sądzę.
ja prywatatnie uważam że sensownych WE playerów jest co najwyżej dwu-trzech....
Może załóżmy sobie temat gdzie każdy będzie swoją wersje repy układał, taki plebiscyt:)
Może załóżmy sobie temat gdzie każdy będzie swoją wersje repy układał, taki plebiscyt:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
A załóżcie. Zawsze będzie ciekawie poczytać.Dmtrij pisze:ja prywatatnie uważam że sensownych WE playerów jest co najwyżej dwu-trzech....
Dostałem taki o to list z Niemiec w sprawie zaciąg do naszego składu więc wrzucam 
"Guten tag
Ich haisse Steiner. Ich spielen Vampiren machen und szukac ETC ekipen machen gdyż ponieważ fuhrer wykopiren mich from unsere ekipen, Ich bin guten spieler und ich haben vielen trophiren on maine szafka. Maine beste osiągniecie ist sabotiren Hitler uber Empire pacynken malen und Die will spielen with Ogren Kindergarten.
Tchus
Steiner"

"Guten tag
Ich haisse Steiner. Ich spielen Vampiren machen und szukac ETC ekipen machen gdyż ponieważ fuhrer wykopiren mich from unsere ekipen, Ich bin guten spieler und ich haben vielen trophiren on maine szafka. Maine beste osiągniecie ist sabotiren Hitler uber Empire pacynken malen und Die will spielen with Ogren Kindergarten.
Tchus
Steiner"

- swieta_barbara
- habydysz
To musi byc fejk. W pierwszym zdaniu napisal ich spielen, a to blad, bo oczywiscie po niemiecku koncowka -n na koncu czasownika jest tylko w bezokoliczniku lub w 1 i 3 os. l. mn. Nie z nami takie numery Steiner!