Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
O! (nie mylić z Oi!) Rozumiem zatem, że dobrze jest Ci znany motyw Muszyny i ul. Ogrodowej (Ziemianin wszakże stamtąd pochodzi...)?Siasek pisze:SDM
Analogs? "Dla nas krzyż, zbity z naszych win!"to moze i analogsow lubisz, i flat capsow, i nauke o gownie, i rone inne Oi! zespoly? Wink
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Słucham właśnie najstarszych kawałków polskiego zespołu, za którego słuchanie Hak rozszarpał by mnie hakiem na strzępy.
Prócz tego zdobyłam się na odwagę i wywaliłam z emperusznicoplayera całą dyskografię FM. Jestem wolna
Teraz mam tam różne świństwa - Blind Guardian, Blackmore's Night, Lady Pank, a nawet... jeden kawałek HIMa
Prócz tego zdobyłam się na odwagę i wywaliłam z emperusznicoplayera całą dyskografię FM. Jestem wolna
Teraz mam tam różne świństwa - Blind Guardian, Blackmore's Night, Lady Pank, a nawet... jeden kawałek HIMa
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Jak możesz to nazywac świnstwami przecież to jedne z moich ulubionych zespołówSkavenblight pisze:Teraz mam tam różne świństwa - Blind Guardian, Blackmore's Night, Lady Pank, a nawet... jeden kawałek HIMa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
HIM?! kobieto! wez se kolo i puknij sie w czolo!
a ja grechuty slucham teraz
grechuty i standardowo "I'm too sexy"
I KTO ZNA STARE DOBRE MALZENSTO?!
a ja grechuty slucham teraz
grechuty i standardowo "I'm too sexy"
I KTO ZNA STARE DOBRE MALZENSTO?!
O qrde :D:D To ten... szatan i w drogęBruenor Battlehammer pisze:Jak możesz to nazywac świnstwami przecież to jedne z moich ulubionych zespołówSkavenblight pisze:Teraz mam tam różne świństwa - Blind Guardian, Blackmore's Night, Lady Pank, a nawet... jeden kawałek HIMa
Jeżeli jest ktoś zainteresowany, właśnie dorwałem sporą porcję białoruskiego rocka - z chęcią wyślę - chodzi mi mianowicie o Zet i NRM
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Ja byłbym zainteresowany, o ile śpiewają po białorusku, a nie po angielsku.Izo pisze: Jeżeli jest ktoś zainteresowany, właśnie dorwałem sporą porcję białoruskiego rocka - z chęcią wyślę - chodzi mi mianowicie o Zet i NRM
Z białoruskiej muzyki polecam zespół Stary Olsa:
http://staryolsa.com/pol/dasje.shtml
Klip "U Karchme" do ściągnięcia:
http://staryolsa.com/avi/staryolsa-ukarchme.avi
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Hak ja się spotykałem z dziewczyna z białorusi, ona była asystentką szefa Olsy - Zmicera, jak lubisz folk to polecam ci bardziej Troitsa (mam świetną płytkę).
Zespoły o których mowa tylko po białorusku - to podziemie anty-Luka Daj mi mail na priva to wyślę ci coś na próbę - jak się spodoba to cóż - ja mieszkam w warszawie - do Fabera mam nie aż tak daleko.
Zespoły o których mowa tylko po białorusku - to podziemie anty-Luka Daj mi mail na priva to wyślę ci coś na próbę - jak się spodoba to cóż - ja mieszkam w warszawie - do Fabera mam nie aż tak daleko.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Od razu wiedziałem, że Stary Olsa nie jest Ci obcy .Hak ja się spotykałem z dziewczyna z białorusi, ona była asystentką szefa Olsy - Zmicera
Nie znałem. W tej chwili badam ich stronę i zabieram się za przesłuchiwanie zamieszczonych tam przykładowych mp3.Troitsa
Dzięki. E-mail już przesłałem.Daj mi mail na priva to wyślę
Dobra poszło już, ale to sporo mega było a ja mam strasznie kiepską pocztę, więc pewnie dojdzie do ciebie za chwilę dopiero. Powinny być trzy maile. Mam nadzieję, że ci się spodoba, jeżeli tak z największą chęcią nagram ci na mp3 (trzeba promować dobra muzykę ).
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Dzięki Izo! E-maile pewnie zaraz dojdą .
Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że to (praktycznie oficjalnie) gejowski zespół?Siasek pisze:i standardowo "I'm too sexy"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
niemam pojecia co to za zespol, ale ja na pewno nie z tych
Np. Ja znam SDM Ale teraz słucham sobie Dandy warhols Przesrogie to
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
O rzesz kurczę Siasek, jakbyś dokładnie czytał wszystkie posty, a nie tylko je pisał, to byś zobaczył, co Ci cztery posty nad Twoim zapytaniem o SDM napisałem:I KTO ZNA STARE DOBRE MALZENSTO?!
Innymi słowy: TAK, znam SDM.Rozumiem zatem, że dobrze jest Ci znany motyw Muszyny i ul. Ogrodowej (Ziemianin wszakże stamtąd pochodzi...)?
A ja w ramach przygotowania do przyszłoweekendowego koncertu odkurzam nagrania Iggy Popa
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny