Małe eldarskie wypipki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Małe eldarskie wypipki

Post autor: Siasek »

no. sa to moje eldarskie male wypipki, do ktorych pokazania zainspirował mnie przemas.

Tomash napisal iz figurki sa brzydkie (masz umnei gigantycznego minucha!!), co jest zwyklym oszczerstwem, wiec dzieci (tzn. te mlodsze niz ja) zatkajcie uszy (ka)kałem.

no. to tyle. pisac, krzyczec, CHWALIC (jak ktory powie ze brzydkie to go namierze)!!

raz raz! ale szybko!!

jakis czempion (konwert)
Obrazek

platforma
Obrazek

rower/motor
Obrazek

i sklad avengersow
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ja myslalem ze to battlowe forum a tu 40dziecha sie mnozy :wink:
No ten pierwszy ludek to calkiem calkiem - nie wiele widze to tez wiecej powiedziec nie moge :) bede musial go obczaic na zywo bo ciekawy klimat stworzyles tym freehandem.

pozostale ludki juz widzialem na cmonie spory kawalek czasu temu :)

co do brzydoty eldarow to zaczely mi sie nawet podobac (harlequini najbardziej) - dziwna sprawa, bo pamietam jak sie zarzekalem przed Hashem i Przemasem ze to kiepskie figurki.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

no na zywo niestety nie obaczysz bo ów eldar jest w kanadzie w jakiejs gablocie ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

siasiek lec z 40 na wh40k.pl :) a co do eldarow to mi tez sie na maxa nie podobały a teraz z wielką zajawką kompletuje swoją armie eldarow i maluje ich:)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Robacek pisze:siasiek lec z 40 na wh40k.pl :) a co do eldarow to mi tez sie na maxa nie podobały a teraz z wielką zajawką kompletuje swoją armie eldarow i maluje ich:)
to zabrzmialo jak bys mowil kolego ze te moje sie ci nie podobaly... liczze sie ze slowami ;]

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

figurki eldarow mi sie nie podobaly. a za niedomalowania na tych figsach juz zebrales raz baty;] ogolnie figsy fajne jak na tt. figsy nie w kanadzie tylko w anglii:) przeciez koles sam po nie przylecial lolq. ogolnie figsy razem prezentowały sie bardzo ładnie.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Avengersi i Champion bardzo fajni
natomiast z vypera podoba mi się głównie freehand reszta w miare
a działko mi się nie podoba a obsługa może być :wink:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Robacek pisze:figurki eldarow mi sie nie podobaly. a za niedomalowania na tych figsach juz zebrales raz baty;] ogolnie figsy fajne jak na tt. figsy nie w kanadzie tylko w anglii:) przeciez koles sam po nie przylecial lolq. ogolnie figsy razem prezentowały sie bardzo ładnie.
dobra, nie ciagnijmy tego :D elfy w angli, a czempion w kanadzie. sam go przeceiz wsyylalem!

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

nie był to dobry pomysł, pokazywać je tam, gdzie ja to mogę zobaczyć.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Kerim pisze:nie był to dobry pomysł, pokazywać je tam, gdzie ja to mogę zobaczyć.
chyba nie rozumiem...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Siasek pisze:
Kerim pisze:nie był to dobry pomysł, pokazywać je tam, gdzie ja to mogę zobaczyć.
chyba nie rozumiem...
pomoge Ci: ladni Eldarzy (na ibej) - brzydki Ork (dla Kerima) :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

:lol: mysle ze ork stracil na swojej jakosci przez kolory ciemne. a eldarzy wygladaja super na fotkach;] byli o wiele mniej dokladni niz ork napewno:) maciek uslyszal kilka slow ode mnie swego czasu na ich temat;) wiec mysle ze nie masz co sie kerim martwic bo poziom malowania jest ten sam tylko u orka zly dobor kolorow;) u eldarow siasiek nie mial wyboru bo kolory dostał ode mnie wytyczone:)
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, o 09:24 przez Robacek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ojjj uslyszalem. i elfy robilem za kare... ;) newiem co wy chceta od orka. poporstu plaszcz trudno bylo mu zrobic poneiwarz byl strasznie nierowny (bardzo ciasno opinał orka, i widac bylo kazda nierownosc jego ciała) fakt faktem, ze hak moglem lepszy zrobic ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Wyglądają nieźle, szczególnie mi sie podoba czempion. I ładne freehandy ;)

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Robacek pisze: eldarzy wygladaja super na fotkach;] byli o wiele mniej dokladni niz ork napewno:)
W takim razie gratulacje dla fotografa bo zrobił fajowe foty :) Bo o "zielonym" już pisałem...

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

z takiej odleglosci najwieksze niedociagniecia zatuszujesz ;) ... ale na jebaj zdjecia sa po prostu miodne ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Ryu pisze:
Robacek pisze: eldarzy wygladaja super na fotkach;] byli o wiele mniej dokladni niz ork napewno:)
W takim razie gratulacje dla fotografa bo zrobił fajowe foty :) Bo o "zielonym" już pisałem...
dziekuje nie bylo latwo:P a figsy zanim klient dostal i tak musialem poprawiac. ale siasiek odbyl za kare prace w kamieniolomach potem:)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Widać że jak Siaś chce, to się przyłożyć umie.

Tfu, przecież ja nienawidzę Eldarów!

ODPOWIEDZ