To zrób tak jak ja: podkład jasnozielony armypaintera, na to podstawowe kolory, na to bejca i wychodzą plagusy palce lizać i obgryzać...Cauliflower pisze:Kurde, wczoraj dałem plagusów do malowania, tak to sam bym maznął w 3 kolory kupy....
Nemezis w mocnym składzie będzie
Jak ze spankiem? Czarny? Zulus? hę?
BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Ej wszystko fajnie, wiem ze ma byc format etc, ale te przedziały punktowe nie nadają sie na 80 osobowy turniej singlowy, na euro są bardziej wyrównane bitwy, tam sie nadają takie widełki, nie na losowy dobor przeciwników
Chociaz co 180.
Chociaz co 180.
Zasady EURO przewidują też drużynówkę, a gramy singla.Daw pisze:Ponieważ są zasady Euro - niestety one tego nie przewidują...
WFB znów próbuje zrobić się nudny i powtarzalny...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
to ma duza szanse trafic do regulaminuswieta_barbara pisze:Z ocena malowania zrobmy tak: kto nie zdazy pomalowac armii do mastera - dostaje ode mnie w ryj. Kto zdazy - ten daje Tutajcowi w ryj :]
- swieta_barbara
- habydysz
Uwielbiam gry nudne i powtarzalne. Way to go BoB!JaceK pisze:WFB znów próbuje zrobić się nudny i powtarzalny...
WYSIWYG jest wymagany, jesli chcesz wystawiac korsarzy to maja byc korsarze.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
swieta_barbara napisał(a):
Z ocena malowania zróbmy tak: kto nie zdazy pomalowac armii do mastera - dostaje ode mnie w ryj. Kto zdazy - ten daje Tutajcowi w ryj :]
Jak Arbiter nie zdąży pomalować to też dostanie w takim razie
'
No i chyba zmotywowałeś Manfreda do pomalowania armii, nie to że byś mu przyjebał, ale będzie mógł Tomkowi machnąć
Po krótkim zastanowieniu, jeżeli ma to być ostatni master przed wyborem euro-składu to chyba punkty za same bitwy najlepiej oddadzą skilla. I nie sądzę, aby osoby którym zależy i na wysokim miejscu na masterze i na ewentualnie euro grały śmiecioarmiami...
Z ocena malowania zróbmy tak: kto nie zdazy pomalowac armii do mastera - dostaje ode mnie w ryj. Kto zdazy - ten daje Tutajcowi w ryj :]
Jak Arbiter nie zdąży pomalować to też dostanie w takim razie
'
No i chyba zmotywowałeś Manfreda do pomalowania armii, nie to że byś mu przyjebał, ale będzie mógł Tomkowi machnąć
Po krótkim zastanowieniu, jeżeli ma to być ostatni master przed wyborem euro-składu to chyba punkty za same bitwy najlepiej oddadzą skilla. I nie sądzę, aby osoby którym zależy i na wysokim miejscu na masterze i na ewentualnie euro grały śmiecioarmiami...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
zedytowalem pierwszy post - doszly informacje o wysiwygu i karach za niewlasciwe przygotowanie do gry. mam nadzieje ze to troche uspokoi zaniepokojonych.
odnosnie miarek, kostek, wzornikow itp., to prawdopodobnie bedziemy sprawdzac ich posiadanie przy zapisach na turnieju.
odnosnie miarek, kostek, wzornikow itp., to prawdopodobnie bedziemy sprawdzac ich posiadanie przy zapisach na turnieju.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pewnie, nie dość że jako szewc bez butów chodzi to jeszcze w ryj dostać powinienCauliflower pisze:Jak Arbiter nie zdąży pomalować to też dostanie w takim razie :twisted
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Czarny to ja rozumiem, że jest zakaz proksów ale np ja chce wystawić Warriorów Chaosu z Halabardą i Tarczą i Choosenów z Halabardą... a mam orginalnych Warriorów z HW i Shield oraz oryginalnych Choosenów ale tylko z dwurakami to już nie mogę...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
A jak mam korsarzy, ale z handbowami, a w rozpie są bez handbowów?CzarnY pisze: jesli chcesz wystawiac korsarzy to maja byc korsarze.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
to znajdź punkty żeby wsadzić te łuki, ja musiałem znaleźć 8pts na muzyka do outriderów i znalazłem...proste, tak to powinno wyglądać
Faktycznie, te całe 8 pkt to tragedia. Korsarze z handbowami sa kompletnie niegrywalni to Kruskowi chodzilo o to czy musi ich wszystkich przerabiac/kupic nowych. Proste.#helion# pisze:to znajdź punkty żeby wsadzić te łuki, ja musiałem znaleźć 8pts na muzyka do outriderów i znalazłem...proste, tak to powinno wyglądać
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ludzie nie przesadzajcie, macie ponad miesiąc. Nie zdążycie przez ten czas posklejać/domalować ludków?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Haha, zazwyczaj żałuję, że demony nie mają ani żadnych broni ani zbroi ani przedmiotów, ale właśnie mnie to cieszy
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tarcze się odrywa łatwiej niż przykleja.
W takim razie jeżeli mam Gwardię bez tarcz (tarcze mam ale niesklejone), a oddział jest z tarczami to już unit do wyrzucenia? Czy ważne, żebym miał oddział Gwardii prawdziwy, a to że nie mają takiego ekwipunku jaki powinni to już luz...?CzarnY pisze:WAŻNE. Na turnieju obowiązuje wymóg wystawienia pomalowanej armii, który będzie rygorystycznie przestrzegany z zacięciem iście faszystowskim. Wymagany jest WYSIWYG - wystawiając dany oddział, należy bezwzględnie mieć figurki do niego.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart