Sklepy stacjonarne

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Wieszkto
Chuck Norris

Re: Sklepy stacjonarne

Post autor: Wieszkto »

To pewnie Grall
ale oni planszówki też mają
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

Grolshek pisze:Którzy.
+1 poprawione - od 6 rano w robocie, myślenie włącza mi sie koło 9;30 dopiero, wcześniej śpię ;)

Wieszkto; większość sklepów ma też w swojej ofercie planszówki (które sa bardziej chodliwym towarem niż lalki imho)
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

A tak zastanawiam się jeszcze, jakim cudem trzyma się Bard (np krakowski). Internetowe ceny ma wyższe niż konkurencja, a ceny w sklepie stacjonarnym to już w ogóle masakra- np. farbka citadel w Bardzie kosztuje 18zł, a w konkurencyjnym Vanaheimie czy Imperium niecałe 10zł. Zastanawia mnie, kto mając pod ręką trzy sklepy z tak rozbieżnymi cenami, wybierze ten droższy :-k

CAR2N
Chuck Norris

Post autor: CAR2N »

Loizok pisze:A tak zastanawiam się jeszcze, jakim cudem trzyma się Bard (np krakowski). Internetowe ceny ma wyższe niż konkurencja, a ceny w sklepie stacjonarnym to już w ogóle masakra- np. farbka citadel w Bardzie kosztuje 18zł, a w konkurencyjnym Vanaheimie czy Imperium niecałe 10zł. Zastanawia mnie, kto mając pod ręką trzy sklepy z tak rozbieżnymi cenami, wybierze ten droższy :-k
http://www.bard.pl/6,PokazProdukty.htm <-- ja tu widze farby ponizej 10zl ;) A co do barda to nieraz warto zaplacic te 5% wiecej za dobra,bezproblemowa usluge. Od zlozenia zamowienia do odebrania paczki wiem wszystko co sie z nia dzieje dzieki fajnemu systemowi powiadamiania itd...
WFB playing since 1994

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

CAR2N pisze:
Loizok pisze:A tak zastanawiam się jeszcze, jakim cudem trzyma się Bard (np krakowski). Internetowe ceny ma wyższe niż konkurencja, a ceny w sklepie stacjonarnym to już w ogóle masakra- np. farbka citadel w Bardzie kosztuje 18zł, a w konkurencyjnym Vanaheimie czy Imperium niecałe 10zł. Zastanawia mnie, kto mając pod ręką trzy sklepy z tak rozbieżnymi cenami, wybierze ten droższy :-k
http://www.bard.pl/6,PokazProdukty.htm <-- ja tu widze farby ponizej 10zl ;) A co do barda to nieraz warto zaplacic te 5% wiecej za dobra,bezproblemowa usluge. Od zlozenia zamowienia do odebrania paczki wiem wszystko co sie z nia dzieje dzieki fajnemu systemowi powiadamiania itd...
Może w Bardzie, sklepie internetowym cena to 10zł, ale sklep stacjonarny bierze już 18zł, dość wysoką marżę (w porównaniu do konkurencji). Wiem, bo sam dzisiaj robiłem zapasy farbkowe:) Jeśli chodzi o zakupy przez internet, nie robię ich zbyt często, ale nigdy nie miałem problemu z wysyłką i raczej nie zastanawiałem się nad tym, co się w danym momencie dzieje z moją paczką ;) więc jednak wybieram niższe ceny :)

CAR2N
Chuck Norris

Post autor: CAR2N »

Klikajac farbke jest napisane ,ze cena w sklepie 11.5zl , zawsze mozna zadzwonic i zapytac czy to prawda :roll: Wiec nie wiem skad te 18zl :oops:
Jest jeszcze cos takiego jak reputacja sklepu , ja w PL ufam jedynie bardowi , innych nie znam i nie mam zamiaru poznawac , bo za stary juz jestem by sie meczyc telefonicznie jak ktos sie pomyli i przysle nie to co trzeba ,a jednak bard jest w tej materii w PL "molochem" i nie moze sobie pozwolic na bledy (przynajmniej ja w to wierze) :mrgreen:
Poza tym skoro tyle lat prosperuja to widac jest wiecej osob mego pokroju , ktorzy korzystaja z ich uslug ,a sadzac po nr zamowien sprzedaja 9000 pozycji w czasie roku (wg wyliczen z mych zamowien) :wink:
WFB playing since 1994

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Tutaj podzielam twoje zdanie, Bard ma dużą renomę, sam całą moją kolekcję planszówek mam z Barda- myślę, że dużo z tych 9000 zamówień to jednak właśnie gry planszowe:) Rozumiem twoje podejście, że nie chce ci się męczyć/bawić z innymi sklepami. Ja sam nie należę to tych bojowników którzy wykłócają się o 2złote na boxie za 70zł. Zazwyczaj kończyło się na tym, że i tak szedłem do Barda bo wolałem przepłacić i mieć rzecz od ręki niż czekać w domu na kuriera:) jednak gdy teraz mam do wyboru dwa inne sklepy stacjonarne, w których dostanę figurasy do łapy - to normalne, że wybieram ten tańszy, zwłaszcza, że różnica cenowa jest duża :)

ODPOWIEDZ