BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Ja u połowy maruderów wypierdzielam flaile. I to uważam za wysiwyg. Jeśli pojadę to modele przeciwnika nie spełniające wysiwygu poproszę grzecznie o zdjęcie ze stołu. Inaczej do końca życia będziemy grać jakimś szajsem...
Grolshek pisze: Nie chciałbym być teraz w roli orgów...
Będziemy mieli zbiorowe koszmary.
Ludzie, dajcie luz, jest sobota. Jutro na kaca sie temat ogarnie.
Ja na pewno nikomu tarcz z figurek wyrywac nie będę. Ja jestem normalny.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Jakiego kaca ? Siedzę do rana w robocie więc spamuję jak zwykleSiweusz pisze:Grolshek pisze: Nie chciałbym być teraz w roli orgów...
Ludzie, dajcie luz, jest sobota. Jutro na kaca sie temat ogarnie.
Ja na pewno nikomu tarcz z figurek wyrywac nie będę. Ja jestem normalny.
o jezu, Panowie... przeciez piszę wyraźnie: korsarze maja byc korsarzami. czy tu jest cos o ubzrojeniu?
tak, warrior z hand weapon and shield MOZE GRAC jako warrior z innym uzbrojeniem (np. spear, albo great weapon). nie moze grac jako crossbowman, bo to juz co innego. proponuje uwazniej czytac, a mniej szukac dziury w calym, bo naprawde w tym turnieju idziemy graczom na reke. Tak zle, i tak niedobrze.
tak, warrior z hand weapon and shield MOZE GRAC jako warrior z innym uzbrojeniem (np. spear, albo great weapon). nie moze grac jako crossbowman, bo to juz co innego. proponuje uwazniej czytac, a mniej szukac dziury w calym, bo naprawde w tym turnieju idziemy graczom na reke. Tak zle, i tak niedobrze.
+1Siweusz pisze:Grolshek pisze:He. Nie chciałbym być teraz w roli orgów...
misiu, daj mi odpisywac na pytania o zasadyCzarnY pisze:o jezu, Panowie... przeciez piszę wyraźnie: korsarze maja byc korsarzami. czy tu jest cos o ubzrojeniu?
+1Siweusz pisze:Grolshek pisze:He. Nie chciałbym być teraz w roli orgów...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Barbarossa
- Mniejsze zło
DLATEGO właśnie ocena malowania jest dobra, bo za brakującą tarczę na BSB jest -1 punkt, a nie "zdejmij ze stołu". Po co wymyślać nowe aberracyjne rozwiązania w rodzaju "nie dopuścimy" skoro od lat rolę policjanta pełni z powodzeniem ocena malowania, uwzględniając wszystkie czynniki?
IMO bardziej ludzi zniechęci do przyjazdu na Wasz turniej perspektywa "bo mi zdejmą gwardię bez tarcz" niż "bo będę miał -1 punkt za brak tarcz na gwardii"
IMO bardziej ludzi zniechęci do przyjazdu na Wasz turniej perspektywa "bo mi zdejmą gwardię bez tarcz" niż "bo będę miał -1 punkt za brak tarcz na gwardii"
Dziwnie pojęty ten WYSIWYG. To znaczy, że nie mogę wystawić skinków zamiast kroxów? Fuck, a już myślałem, że mi się uda...
Wydawało mi się, że ten aspekt WYSIWYGu jest oczywisty. To właśnie wierność uzbrojenia rozpisce jest prawdziwym WySIWYGiem, który pozwala przeciwnikowi grać nie zaglądając co chwilę do rozpiski:
- bałem się, że będziesz do mnie strzelał z tego oddziału z łukami
- przecież Ci mówiłem, oni nie mają łuków, tylko speary.
Popieram wszystkich przedmówców w opinii, że przy braku możliwości zarobienia dodatkowych punktów za WYSIWYG i modelarkę w ogóle będzie na stołach wysyp śmietników. Zajefajnie :/
Wydawało mi się, że ten aspekt WYSIWYGu jest oczywisty. To właśnie wierność uzbrojenia rozpisce jest prawdziwym WySIWYGiem, który pozwala przeciwnikowi grać nie zaglądając co chwilę do rozpiski:
- bałem się, że będziesz do mnie strzelał z tego oddziału z łukami
- przecież Ci mówiłem, oni nie mają łuków, tylko speary.
Popieram wszystkich przedmówców w opinii, że przy braku możliwości zarobienia dodatkowych punktów za WYSIWYG i modelarkę w ogóle będzie na stołach wysyp śmietników. Zajefajnie :/
jak EURO to EUROzembol pisze:Popieram wszystkich przedmówców w opinii, że przy braku możliwości zarobienia dodatkowych punktów za WYSIWYG i modelarkę w ogóle będzie na stołach wysyp śmietników. Zajefajnie :/