http://www.digart.pl/praca/6182991/Wood ... mmer3.html
Sory że digart ale nie wiem jak na stronę dodać

Moderator: Gremlin
Jeśli nie znasz sie na bejcowaniu to nie dawaj mu rad przez które zepsuje sobie figurki. Podstawą bejcowania jest biały podkład i jasne barwy na modelu. Nie wiem na którym z tyc modeli według Ciebie bejca dobrze by wyszłaLukaszxx pisze:wyglądają fajnie.
ja te figurki w takim stanie wrzuciłbym teraz do bejcy czarnej z army paintera a następnie zdybrushował i zesprejował lakierem matowym. Jeżeli to dopiero początek armii to szybko tą metodą pomalujesz sobie bardzo poprawną armię do gry
pozdrawiam
Na każdym. Oczywiście nie myślę tutaj o orzechu włoskim z duluxa tylko o czarnej z army paintera. Na półce przede mną leży właśnie armia wood elfów bejcowana na zielonym podkładzie - dla zminimalizowania pracy (max punktów na tegorocznym bazyliszku - jeden weekend pracy). Oraz na brązowym sprayu - drewniana część armii. Pomyślałem o prostej poradzie dla kogoś kto właśnie zaczyna malować armię. Dziękuje za powiedomienie mi o tym że się nie znam.Jeśli nie znasz sie na bejcowaniu to nie dawaj mu rad przez które zepsuje sobie figurki. Podstawą bejcowania jest biały podkład i jasne barwy na modelu. Nie wiem na którym z tyc modeli według Ciebie bejca dobrze by wyszła![]()