PMotM2 BSB bretonski kawalerzysta

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
daniel900
Plewa

PMotM2 BSB bretonski kawalerzysta

Post autor: daniel900 »

Praca wstepna

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

no jak narazie to prezentuje się nawet ładnie ale z ogólną oceną zaczekam do kolorków :wink:

Awatar użytkownika
PoNuRy
Mudżahedin

Post autor: PoNuRy »

jak zrobiłes mu ten czajnik na głowie, chciałbym tez swoim tak zrobic:P

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Co prawda fotki mocno nieostre, niemniej z tego co widzę, to futro nad końskimi kopytami jest tragiczne :? Do wymiany niestety.
Również ogon pozostawia wiele do życzenia, nie wygląda jak włosie, raczej jak papka ;)
Hełm należy wygładzić, chyba że ma być pokryty błotem, bo tak niestety wygląda...

daniel900
Plewa

Post autor: daniel900 »

Wzielem zwykly helm od erranta wycielem miejsce na twarz (twarz wycinalem terz z glowki erranta) wszystko zlozylem w calosc tam gdzie trzeba bylo wykleilem zielona masą ;) natomiast klape wziolem z Realmowych ale rownie dobrze morzesz wylepic z green staffu :P

A co do kolorow to przymierzam sie do niebieskiego i zoltego ;)

wlosie niewyglada tak strasznie ;P poprostu slabe zdjecia xD (zart poprostu niemam talentu do wylepiania z green staffu ale dzieki za szczerą wypowiedz) a co do helmu to jak napisalem to praca wstepna czyli jeszcze pare rzeczy idzie do poprawy ;)

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

te futerko na kopytach... jesli chidzi o pomysł jak zrobić to lepiej... to myslę, że nawet jak nie masz niczego do rzeźbienia to wystarczy wziąć zwykła igłe zmoczyc ja w wodzie (wszyscy ślinią) i pod kontem 30 stopni jechać po GS ...powinny być w miare równe rowki bardziej przypominające futro..

tak samo hełm, można go wygładzić nawet mokrą łyżeczką... a jak GS jest już twardy to ściść nożykiem

pamiętaj ze lepienie w GS wymaga często więcej cierpliwości niż umiejętności

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

mapet swiete slowa :D dlatego ja nadal nie umiem za dobrze lepic w gsie bo jestem w goracej wodzie kapany tak samo jest z malowaniem ;)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Mapet - nie wszyscy ślinią :P
Kerim, na przykład, używa wazelinki a ja kremu Nivea :lol:
Kiedyś też śliniłem, ale to niewystarcza do rzeźbienia dokładnego ;)

ODPOWIEDZ