BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
ciasto khorna jest zawsze i w tym roku inni bogowie chyba tez beda =)
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
stara dupa jestes =P
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
ja dwa tygodnie wcześniej również taki wynik osiągnę SzwentasSzwentas pisze:ja poproszę jedno ciasto ze świeczką a dokładnie 27 świeczek
nie przypomniaj, dzisiaj cale 4 godziny robilem faworki.
Gniewko pisze:
o jak sie fajnie sklada, trzeba jakies ladne zyczenia wymyslec
zyczenia, zyczeniami, ty pomysl jaka gruba impreza bedzie xD
Gniewko pisze:
Właśnie sprawdziłem pociągi w nowym rozkładzie i połączenie z wawą jest idealne. Teraz tylko muszę zaklepać spanko u rodziny pytanie ile kosztują taryfy w Białym bo podobno są strasznie tanie.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
To zależy, czy jedziesz z Diukiem. Bo jak tak to bez 150zł nie wychodź z domu.Przemcio251 pisze: pytanie ile kosztują taryfy w Białym bo podobno są strasznie tanie.
PS. jakieś 13-18zł, zależy jaka trasa i o jakiej porze.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Potwierdzamy nocleg z soboty na niedziele - tam gdzie w zeszlym roku, na miejscu turnieju. Bierzcie spiwory i karimaty.
Pytanie o nocleg z piatku na sobote. Jest jakas opcja dla slaska, ktory pojawilby sie ok. godz. 23.?
jasne, kazdego zakwaterujemy gdzies po naszych domach ile chetnych tyle miejsc. skoluje jakies poduszki na chate, ale bedziecie potrzebowac spiworow.