2333 Pts - Wood Elves Army
Treeman Ancient
General
Annoyance of Netlings
Lamentation of Despairs
Treeman
Dryads 9
Dryads 9
Dryads 9
Dryads 9
Dryads 8
Branch Nymph
Treekin 3
Elder
Treekin 3
Elder
Treekin 3
Elder
Branchwraith
Pageant of Skrikes
Branchwraith
Cluster of Radiants
Total Army Cost: 2332
Ot taka armia Fun,
Jak by ktoś zobaczył po 2 stronie coś takiego to chyba by mu szczena opadła,
Teraz przeglądałem zasady specjalne tej armi i jest tego naprawdę sporo tego, szczególnie tych 2 nawiwiedzonych driad(drychy)
rozpiska Vanirh wydzielona
Vanirh, mógłbyś założyć własny temat ze swoja rozpiską ..
nie ładnie sie wpychać komuś do tematu, a poza tym trudno komentować kilka rozpisek na raz..
tam będzie można ja w spokoju skomentować
nie ładnie sie wpychać komuś do tematu, a poza tym trudno komentować kilka rozpisek na raz..
tam będzie można ja w spokoju skomentować
dlaczego?SlanesH pisze:To chyba musieliby by strzelac na daleki po ruchu za murkiem i w las Wtedy przezyjesz faktycznie wystawrczajaca ilosciaquas pisze:przezyjesz 1 salwe jakiegos strzelectwa
nikt nie kaze wychodzic na pale przed plutony egzekucyjne
ale nawet manewrujac najczesciej wchodzi sie w jakies pole ostrzalu-wtedy raczej kilku spadnie
2 drzewa z Drychami to daje 6 pieśni ku drzew w jednej turze, stray lasy są moje, a jak byś tam jeszcze przez przypadek wszedł....to już pinknie się robiScimitar pisze: Jakby to moje DE zobaczyły to by się cieszyły
Nic szczególnego.
.
k a jak ty sie 6 naliczyles?Vanirh pisze:2 drzewa z Drychami to daje 6 pieśni ku drzew w jednej turze, stray lasy są moje, a jak byś tam jeszcze przez przypadek wszedł....to już pinknie się robiScimitar pisze: Jakby to moje DE zobaczyły to by się cieszyły
Nic szczególnego.
.
jak dla mnie z chcecia zagralbym sobie z czyms takim lajtowa armia;]
post wydzielony z Romkowego tematu:
Bajzlowi Nie
co do rozpiski za malo DD
za duzo driad
brak bsb
no i tak monotematycznie
Naprawde zaczynalem sie gubic, czyja rozpe kto krytykowal.Scimitar pisze:Jakby to moje DE zobaczyły to by się cieszyłyVanirh pisze: Ot taka armia Fun,
Jak by ktoś zobaczył po 2 stronie coś takiego to chyba by mu szczena opadła,
Teraz przeglądałem zasady specjalne tej armi i jest tego naprawdę sporo tego, szczególnie tych 2 nawiwiedzonych driad(drychy)
Nic szczególnego.
Bajzlowi Nie
co do rozpiski za malo DD
za duzo driad
brak bsb
no i tak monotematycznie