Diabeuu'owa Galeria
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Diabeuu'owa Galeria
Nazbierało mi się troszkę ludków do malowania, postanowiłem zatem, ze przynajmniej 1 laleczka w miesiącu zostanie pomalowana.
Postaram się, wobec powyższego, raz w miesiącu aktualizować tę galerię
No to jazda:
Komentarze i uwagi mile widziane
Pozdro.
Postaram się, wobec powyższego, raz w miesiącu aktualizować tę galerię
No to jazda:
Komentarze i uwagi mile widziane
Pozdro.
Słabe zdjęcia, ale z tego co widzę, to malowanie słabe nie jest. B. fajny złoty nmm, na srebrnym może trochę za mało kontrastu. Muchomory miażdżą
Co to za figurki? I czemu pierwsza ma coś dziwnego zamiast twarzy?
Co to za figurki? I czemu pierwsza ma coś dziwnego zamiast twarzy?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Fakt, foty słabe, alej jakoś nie mogę ograną się z moją małpką no i zemnie fotograf beznadziejny.
Pierwsza figurka to Ujahu z Enigmy, a to na twarzy to maska, w zamyśle miało by lustro jak u alchemika z Vidok-niewyszło więc miał by spory kryształek, też nie wyszoł rewelacyjnie.
Drugi gostek to Vorags z Iliady.
-złoty NMM to cobra lether, gold brown i biały (farby valejo);
-srebrny to czarny, intermediate blue i biały.
Dzięki za komentarze !
Pierwsza figurka to Ujahu z Enigmy, a to na twarzy to maska, w zamyśle miało by lustro jak u alchemika z Vidok-niewyszło więc miał by spory kryształek, też nie wyszoł rewelacyjnie.
Drugi gostek to Vorags z Iliady.
-złoty NMM to cobra lether, gold brown i biały (farby valejo);
-srebrny to czarny, intermediate blue i biały.
Dzięki za komentarze !
KRASNOLUD drogi panie, KRASNOLUD... Krasnale to ogródki przydomowe szpecą...
A malowanie solidne i ciekawe, megakolorowe, trochę w starym dobrym stylu IV edycji
Pierwszy raz widzę "na żywca" krasia z Enigmy. Fajny, sam muszę sobie takiego wreszcie kupić.
Jakbym się miał czegoś czepiać, to elemental jest ciut za sterylny, jak już wyłazi z ziemi, to powinien być nią umazany albo choćby przyprószony. No i tarcza Daina słabo pokazana, a wydaje mi się, że tu akurat byłoby się czym pochwalić...
A malowanie solidne i ciekawe, megakolorowe, trochę w starym dobrym stylu IV edycji
Pierwszy raz widzę "na żywca" krasia z Enigmy. Fajny, sam muszę sobie takiego wreszcie kupić.
Jakbym się miał czegoś czepiać, to elemental jest ciut za sterylny, jak już wyłazi z ziemi, to powinien być nią umazany albo choćby przyprószony. No i tarcza Daina słabo pokazana, a wydaje mi się, że tu akurat byłoby się czym pochwalić...
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
trafna uwaga.Cormagh pisze:KRASNOLUD drogi panie, KRASNOLUD... Krasnale to ogródki przydomowe szpecą...
@Cormagh: dzięki za koment. Elemental w założeniu miał sunąc do przodu od jakiegoś czasu, więc nie brałem pod uwagę przybrudzeń, czy kęp trawy z ziemią. Być może dodam je razem z kolejnym elementem do tej figurki - jak odnajdę golińskiego fonola z GZ.
Enigmowy dwarf jest generalnie modelem bardzo przyjemnym w malowaniu, więc polecam.jest jednak troszkę większy do standardowych gw czy reapera.
@Ignis, Rasko: zgadza się światło padało z ukośnie od strony przeciwnej od aparatu, następnym razem spróbuję odwrotnie. z tłem też pokombinuje, i dam wam szansę na wnikliwszą ocenę
Pozdro!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Rakso, drogi panie, RaksoDiabeuu pisze: @Ignis, Rasko: zgadza się światło padało ...
Bardzo fajne malowanie, tęczowo-kolorowe, co to za figs - ten pierwszy?
dokładnie Ś.p. Iliad Games, a system to były bodajże "kroniki czarnego księżyca". Jakiś czas temu Asmode jeszcze rozprowadzało te modele, a przynajmniej pozostałości magazynowe.
Oczywiście, że Rakso, - wybacz proszę pomyłkę (za dużo kawy ).
Oczywiście, że Rakso, - wybacz proszę pomyłkę (za dużo kawy ).
Po sporej przerwie...
coś dla Warlordowej braci
...ciach,ciach....poprawione i coś jeszcze dokładam
z tym piwem prawie trafiłeś, butla do obiadu wina poszła
coś dla Warlordowej braci
...ciach,ciach....poprawione i coś jeszcze dokładam
z tym piwem prawie trafiłeś, butla do obiadu wina poszła
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, o 19:54 przez Diabeuu, łącznie zmieniany 1 raz.