zawsze zostaje CI hotelJarekK pisze:nie wiem czy był poruszany już temat ale czy można spożywać tam alkohol? (jestem niepełnoletni, ale nie chce po nocach słuchać jak ludzie żygają i tak dalej)
12-13.03 DMŚ - wyniki strona 11, GTA strona 16
Re: 12-13.03 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Rzyganie i wrzaski o do 4tej w nocy są nieodłącznym elementem tradycji battlowej. Możliwe rozwiązania:
- hotel
- zatyczki do uszu
- mocne środki nasenne
Niestety tylko opcja nr 1, najdroższa, daje gwarancję komfortu. Pozostałe dwa rozwiązania obciążone są ryzykiem obudzenia się w obrzyganym przez kogoś śpiworze, z podrzuconą obok "zużytą" prezerwatywą i innych "dowcipów" zaaplikowanych przez wesołe bractwo nocy.
- hotel
- zatyczki do uszu
- mocne środki nasenne
Niestety tylko opcja nr 1, najdroższa, daje gwarancję komfortu. Pozostałe dwa rozwiązania obciążone są ryzykiem obudzenia się w obrzyganym przez kogoś śpiworze, z podrzuconą obok "zużytą" prezerwatywą i innych "dowcipów" zaaplikowanych przez wesołe bractwo nocy.
Barbarossa- podręcznikowy przykład weterana WFB, który widział już prawie wszystko na turniejach. Przesadnie marudny, niegustujący w prostolinijnych zachowaniach braci nocnej battla (które, zapewne, rzeczowo nazywa "prostackimi")
Pamiętam jak marudziłeś na PGA, gdy wszystkch ulokowali w jednym baraku do spania, a tuż za drzwiami wszyscy pili na umór. Na następny dzień dziwnym trafem byłeś bardziej niewyspany od tych co chlali już wtedy za stary byłeś na takie popijawy?
Swoją drogą chyba i tak nic nie pobije "masełka Grubego" ;p
@Jarekk- ja nie znam takiego słowa jak "żyganie", a rzyganie. A "umiar na prawdę", rozumiem naprawdę inaczej
Pamiętam jak marudziłeś na PGA, gdy wszystkch ulokowali w jednym baraku do spania, a tuż za drzwiami wszyscy pili na umór. Na następny dzień dziwnym trafem byłeś bardziej niewyspany od tych co chlali już wtedy za stary byłeś na takie popijawy?
Swoją drogą chyba i tak nic nie pobije "masełka Grubego" ;p
@Jarekk- ja nie znam takiego słowa jak "żyganie", a rzyganie. A "umiar na prawdę", rozumiem naprawdę inaczej
daj mu spokój, przecież jak mu firefox nie podkreśli to jest zwolniony z zasad ortografii - niektórzy się nie są wstanie nauczyć podstawowych zasad języka polskiego
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dominika też chcesz? na Sląskim Masterze juz prawie Was sprzedaliśmy za wódkę, więc jak Ci zależy tym razem nie będziemy negocjować tak twardo
jaki lincz..? my jareczka już po prostu znamy...
jaki lincz..? my jareczka już po prostu znamy...
Adres maila: lidder.whfb(at)gmail.com
W tytule maila: DMŚ; numer. nazwa drużyny
W treści maila: Imiona Nazwiska ID graczy (ID ze strony http://ranking.wfb-pol.org/players.php)
W załączniku: paczka z roosterami w formie html/pdf/txt (proszę o jednolitość )
Rozpiski proszę wysyłać jako team, najlepiej spakowane. Pojedyncze roostery będą ignorowane. Jeśli rozpiska będzie zawierać błędy, odpowiedz wyśle zaraz po jej sprawdzeniu. Ostateczną, już dobrą wersję, muszę dostać w środę. Jeśli z jakiś powodów(błędy, przeciążenie poczty) rozpiski dostanę później niż w środę team nie dostanie punktów. Proszę mieć to na uwadze. Jak wszystko będzie git to to potwierdzę
Pozdrawiam,
L.
P.S. Bez wyjątków, nawet dla organizatorów. Zwłaszcza dla organizatorów
W tytule maila: DMŚ; numer. nazwa drużyny
W treści maila: Imiona Nazwiska ID graczy (ID ze strony http://ranking.wfb-pol.org/players.php)
W załączniku: paczka z roosterami w formie html/pdf/txt (proszę o jednolitość )
Rozpiski proszę wysyłać jako team, najlepiej spakowane. Pojedyncze roostery będą ignorowane. Jeśli rozpiska będzie zawierać błędy, odpowiedz wyśle zaraz po jej sprawdzeniu. Ostateczną, już dobrą wersję, muszę dostać w środę. Jeśli z jakiś powodów(błędy, przeciążenie poczty) rozpiski dostanę później niż w środę team nie dostanie punktów. Proszę mieć to na uwadze. Jak wszystko będzie git to to potwierdzę
Pozdrawiam,
L.
P.S. Bez wyjątków, nawet dla organizatorów. Zwłaszcza dla organizatorów
na Konwencie jest zakaz spożywania alkoholu.
( w tym celu należy się udać na zewnątrz)
Co do spania - postaram się załatwić co najmniej 2 sale do spania:
- dla śpiochów
- dla imprezowiczów
"pomylenie" sali będzie surowo karane...
( w tym celu należy się udać na zewnątrz)
Co do spania - postaram się załatwić co najmniej 2 sale do spania:
- dla śpiochów
- dla imprezowiczów
"pomylenie" sali będzie surowo karane...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.