League Of Legends

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Re: League Of Legends

Post autor: Furion »

Na 1v1 rozwale każdego ;)

Summoner name Furion89

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

tego tekstu sie spodziewalem po Tobie hehe spoko
ja tam zgodnie z wygladem - tanki tanki tanki tatanki
JJ by sie tam przydal
mam dla Niego postac dobra - Gragas wielki dwarf jest jak znalazl
pewnie tez gra po cichu pod jakims nickiem z koncowka 1999- ale sie ni przypucuje :wink:
no i to jest temat rozwojowy-
a nie ten trup w sekcji komputerowe gdzie nikt nie zaglada

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Furion pisze:Na 1v1 rozwale każdego ;)

Summoner name Furion89
Przyjmuję :]

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

summoner name?

poza tym, to szukam dobrych cepow do dobrego teamu - bo premady sa zawsze fajne.

Arui
Mudżahedin

Post autor: Arui »

Furion pisze:summoner name?

poza tym, to szukam dobrych cepow do dobrego teamu - bo premady sa zawsze fajne.
Jesli szukasz osób do teamu to ja mogę z tobą grać, mój kolega raczej też nie odmówi. Mój nick: Arui.
Obrazek

Awatar użytkownika
f4n
Wałkarz

Post autor: f4n »

Hah, ja też przyjmuję czelendż :) Pykam już prawie rok w lolca, teraz już nie tak często ale mimo wszystko mi się nie znudził. Jak ktoś chętny na ranked to piszcie: Pietr (USA ofc)
Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 18:00 przez f4n, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

... oczywiście na serwerze EU.

Awatar użytkownika
f4n
Wałkarz

Post autor: f4n »

USA jest niestety jedynym słusznym obecnie. Mimo, że jest coraz lepiej na eu to nadal ma dużo słabszy support, dłuższe maintence, mniej turnieji. Ja championów mam wszystkich a gram tym czego potrzebuje team.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

tylko ze do eu mam pingi po 30, do us po 220.

moze ktos mi powie dlaczego? :P

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

DZIKu a ja bym zagrał z Tobą w HoN ;) LoLa jest jakaś taka cukierkowa za bardzo dla mnie...

AndreFW
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AndreFW »

o Pietr ty też grasz w Lola :shock: :shock:

ja gram niestety na EU....

DZIK
Oszukista

HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood =D>
tyle ze kasiore trzeba bulic a to mi teraz nie pasuje
naplacilem sie za MMO: AoC AoR razem przez dwa lata prawie i starczy.
co do cukierkowatosci - zobacz na Urgota, Koga , Cho, Karthusa, Galio, Kassa - malo cukierkowaci i klimat jest fajny
i te teksty - to co Sion mówi po /taunt - jest boskie - czysty Conan Barbarian :wink:
a ze biega te emo poppy lux annie i inszy content dla milosnikow japonskich animacji - ja tym nie gram, mi nie szkodzi
pozdro
Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 23:08 przez DZIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Uu, Furion, ja US. A lipa, bo też szukam ogarów do teamu ;)

Miyokari

Post autor: Miyokari »

2 lata już gry w LoLa(albo 3) ;) od poczatków bety, na początku US gdzie długo grałem teraz przerzuciłem się na EU i dopiero 23 level :(. Zawsze z chęcią zagram, mój nick to NitroxiQ (na EU, na US już nie gram ;) ). W HoNa również pogrywam na nicku Nitrox6 o ile mnie pamięć nie myli.

A jeśli ktoś jeszcze pyka... To w DotA też z chęcią pogram ;) od 4-5 lat tylko już trochę rzadziej ale na Garenie albo Bnecie zawsze z chęcią z kimś zagram :).

DZIK
Oszukista

Galio nerfed ale dalej mniam

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

No szkoda, wcześniej to mocarny był. :wink:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

DZIK pisze:HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood =D>
co do cukierkowatosci - zobacz na Urgota, Koga , Cho, Karthusa, Galio, Kassa - malo cukierkowaci i klimat jest fajny
i te teksty - to co Sion mówi po /taunt - jest boskie - czysty Conan Barbarian :wink:
a ze biega te emo poppy lux annie i inszy content dla milosnikow japonskich animacji - ja tym nie gram, mi nie szkodzi
pozdro
Flint DZIKu ;) konto kupujęsz tlyko raz i masz full opcję na herosów przedmioty etc dokupujesz tylko jakieś duperele jeśli chcesz... co do cukierkowatości to chodziło mi raczej o całokształt, o wygląd mapek, efektów etc jakoś mi się to zlewa w jedną bezkształtną kupę... w HoN też jest grubo czasami ale jakoś wszystko da się ogarnąć... Zresztą popróbujesz to sam będziesz widział różnicę ;) HoN górą LoLa ssie ;)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Kefas pisze:
DZIK pisze:HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood =D>
pozdro
Flint DZIKu ;) konto kupujęsz tlyko raz i masz full opcję na herosów przedmioty etc dokupujesz tylko jakieś duperele jeśli chcesz... co do cukierkowatości to chodziło mi raczej o całokształt, o wygląd mapek, efektów etc jakoś mi się to zlewa w jedną bezkształtną kupę... w HoN też jest grubo czasami ale jakoś wszystko da się ogarnąć... Zresztą popróbujesz to sam będziesz widział różnicę ;) HoN górą LoLa ssie ;)
W LoLu się zlewa? 8) Może, ale najwyraźniej w DoTę nie grałeś. :wink: Tam to jest obłęd.

Misza

Post autor: Misza »

na us tez jest taki poziom kultury jak na europejskim? na eu nie da sie zagrac z 3 gier pod rząd zeby krew czlowieka nie zalala od tej calej napinki.
juz sobie nawet zaczalem do nazwy skrotu na pulpicie dopisywac wszystkie te ich madre slowa i teraz tak to sie nazywa:

"omg lol noob game l2p uninstall leave pls noob internet looser bg tard gay"

ODPOWIEDZ