League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Na 1v1 rozwale każdego
Summoner name Furion89
Summoner name Furion89
tego tekstu sie spodziewalem po Tobie hehe spoko
ja tam zgodnie z wygladem - tanki tanki tanki tatanki
JJ by sie tam przydal
mam dla Niego postac dobra - Gragas wielki dwarf jest jak znalazl
pewnie tez gra po cichu pod jakims nickiem z koncowka 1999- ale sie ni przypucuje
no i to jest temat rozwojowy-
a nie ten trup w sekcji komputerowe gdzie nikt nie zaglada
ja tam zgodnie z wygladem - tanki tanki tanki tatanki
JJ by sie tam przydal
mam dla Niego postac dobra - Gragas wielki dwarf jest jak znalazl
pewnie tez gra po cichu pod jakims nickiem z koncowka 1999- ale sie ni przypucuje
no i to jest temat rozwojowy-
a nie ten trup w sekcji komputerowe gdzie nikt nie zaglada
summoner name?
poza tym, to szukam dobrych cepow do dobrego teamu - bo premady sa zawsze fajne.
poza tym, to szukam dobrych cepow do dobrego teamu - bo premady sa zawsze fajne.
Hah, ja też przyjmuję czelendż Pykam już prawie rok w lolca, teraz już nie tak często ale mimo wszystko mi się nie znudził. Jak ktoś chętny na ranked to piszcie: Pietr (USA ofc)
Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 18:00 przez f4n, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko ze do eu mam pingi po 30, do us po 220.
moze ktos mi powie dlaczego?
moze ktos mi powie dlaczego?
HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood
tyle ze kasiore trzeba bulic a to mi teraz nie pasuje
naplacilem sie za MMO: AoC AoR razem przez dwa lata prawie i starczy.
co do cukierkowatosci - zobacz na Urgota, Koga , Cho, Karthusa, Galio, Kassa - malo cukierkowaci i klimat jest fajny
i te teksty - to co Sion mówi po /taunt - jest boskie - czysty Conan Barbarian
a ze biega te emo poppy lux annie i inszy content dla milosnikow japonskich animacji - ja tym nie gram, mi nie szkodzi
pozdro
co do cukierkowatosci - zobacz na Urgota, Koga , Cho, Karthusa, Galio, Kassa - malo cukierkowaci i klimat jest fajny
a ze biega te emo poppy lux annie i inszy content dla milosnikow japonskich animacji - ja tym nie gram, mi nie szkodzi
pozdro
Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 23:08 przez DZIK, łącznie zmieniany 1 raz.
2 lata już gry w LoLa(albo 3) od poczatków bety, na początku US gdzie długo grałem teraz przerzuciłem się na EU i dopiero 23 level . Zawsze z chęcią zagram, mój nick to NitroxiQ (na EU, na US już nie gram ). W HoNa również pogrywam na nicku Nitrox6 o ile mnie pamięć nie myli.
A jeśli ktoś jeszcze pyka... To w DotA też z chęcią pogram od 4-5 lat tylko już trochę rzadziej ale na Garenie albo Bnecie zawsze z chęcią z kimś zagram .
A jeśli ktoś jeszcze pyka... To w DotA też z chęcią pogram od 4-5 lat tylko już trochę rzadziej ale na Garenie albo Bnecie zawsze z chęcią z kimś zagram .
Flint DZIKu konto kupujęsz tlyko raz i masz full opcję na herosów przedmioty etc dokupujesz tylko jakieś duperele jeśli chcesz... co do cukierkowatości to chodziło mi raczej o całokształt, o wygląd mapek, efektów etc jakoś mi się to zlewa w jedną bezkształtną kupę... w HoN też jest grubo czasami ale jakoś wszystko da się ogarnąć... Zresztą popróbujesz to sam będziesz widział różnicę HoN górą LoLa ssieDZIK pisze:HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood
pozdro
W LoLu się zlewa? Może, ale najwyraźniej w DoTę nie grałeś. Tam to jest obłęd.Kefas pisze:Flint DZIKu konto kupujęsz tlyko raz i masz full opcję na herosów przedmioty etc dokupujesz tylko jakieś duperele jeśli chcesz... co do cukierkowatości to chodziło mi raczej o całokształt, o wygląd mapek, efektów etc jakoś mi się to zlewa w jedną bezkształtną kupę... w HoN też jest grubo czasami ale jakoś wszystko da się ogarnąć... Zresztą popróbujesz to sam będziesz widział różnicę HoN górą LoLa ssieDZIK pisze:HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood
pozdro
na us tez jest taki poziom kultury jak na europejskim? na eu nie da sie zagrac z 3 gier pod rząd zeby krew czlowieka nie zalala od tej calej napinki.
juz sobie nawet zaczalem do nazwy skrotu na pulpicie dopisywac wszystkie te ich madre slowa i teraz tak to sie nazywa:
"omg lol noob game l2p uninstall leave pls noob internet looser bg tard gay"
juz sobie nawet zaczalem do nazwy skrotu na pulpicie dopisywac wszystkie te ich madre slowa i teraz tak to sie nazywa:
"omg lol noob game l2p uninstall leave pls noob internet looser bg tard gay"