Czyli jednak się pomyliłem i szacowne grono decydentów (kimkolwiek są) postanowiło zaufać mi na tyle, żeby jeszcze raz oddać w moje rączki
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
W tym temacie będziemy poruszać kwestie związane z moderacją. Jeśli macie jakieś uwagi, prośby, skargi itp. wyżyjcie się tutaj (ale bez przesady
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pierwsza sprawa która chciałbym poruszyć to wygląd forum. Jak widzę namnożyło się działów podzielnych na podfora, co mi osobiście nie bardzo się podoba. Ale chciałbym poznać Wasze zdanie. Jeśli większość będzie chciała podziału to... przemyśle to
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Taki sposób organizacji jest może dobry w przypadku kwestii zasad gdzie szafa zamknięte sprawy przyporządkowuje do konkretnych działów, ale jak dla mnie taki zabieg w juz i tak dosyć szczegółowym dziale jakim jest VC (czy jakikolwiek dział innej armii) to niepotrzebne "rozmydlenie" tematu. Nie widzę sensu przeskakiwanie z podfora do innego podfora, a jeśli będzie się chciało być na bieżąco to będzie trzeba tak robić.
Ale żeby nie było że jestem despotą to pozwolę Wam się wypowiedzieć. Zamieszczam prostą ankietę ale od razu zastrzegam że jej wynik nie będzie o niczym przesądzał. Bardziej interesują mnie Wasze argumenty.
EDIT: zmiana trochę tytułu wątku (misha)