Warsztat Romana [ update: Noble]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
to ostatnie zdjecie to WIP???? bo jesli nie i tak wyglada cala figorka to przepraszam ale jest brzydka. niebieska wstega jednokolorowa. wlosy nierozjasnione, laga tez jakas brudna... mam nadzieje ze te jasniejsze zdjecia nie sa jedynie wynikiem photoshopa...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
wnosząc z aparatu fotograficznego Romana, figurka musi być bardzo ładna. Wystarczy porównać stare i nowe zdjęcia czempiona korszarzy - na tych starych, robionych dobrym paratem wygląda bdb, na nowych - czego by Roman nie sfotografował, wychodzi blada kupa.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Widzę, że fotki lepsze
Jeżeli to nie photoshop czy inne badziewie to proszę oto komentarzyk:
To, że za cukierkowo dla mnie to rzecz oczywista ;P Dobór kolorków to rzecz gustu, ale jeżeli już cyrk to hm... jakoś tak średnio pasuje. Nie lepiej było dać różne odcienie np. niebieskiego i czerwonego czy połączenie 2 różnych kolorków cieniowanych/rozjaśnianych na różnym poziomie? Ale jak piszę to rzecz gustu - ten nie jest mój
Podstawka - prosta, niespecjalna ale sympatyczna i OK. Tylko ten kolor brzegów... Brązowy zazwyczaj jest średni i pasuje tylko czasami - tutaj nie... Ale przemalować na czarny i będzie gites
Włosy to tragedia... Roman Ty widzisz co z nimi zrobiłeś (patrz zdjęcie z tyłu)? Nie będę tego komentował. Szkoda słów...
Sympatyczna skóra. Podoba mi się. Może troszkę za ciemna, ale luz
Wstęga z wzorkami - tutaj sam mam problem - niby jest spoko, ale jakby za bardzo przeładowana tymi esami... Wolałbym dać jednak tego troszkę mniej...
Ogólnie spoko praca - na pewno na stole prezentuje się fajnie (bez włosów bo tego nie przeboleję
) - jak maźniesz tak całą armię będzie gites 

To, że za cukierkowo dla mnie to rzecz oczywista ;P Dobór kolorków to rzecz gustu, ale jeżeli już cyrk to hm... jakoś tak średnio pasuje. Nie lepiej było dać różne odcienie np. niebieskiego i czerwonego czy połączenie 2 różnych kolorków cieniowanych/rozjaśnianych na różnym poziomie? Ale jak piszę to rzecz gustu - ten nie jest mój

Podstawka - prosta, niespecjalna ale sympatyczna i OK. Tylko ten kolor brzegów... Brązowy zazwyczaj jest średni i pasuje tylko czasami - tutaj nie... Ale przemalować na czarny i będzie gites

Włosy to tragedia... Roman Ty widzisz co z nimi zrobiłeś (patrz zdjęcie z tyłu)? Nie będę tego komentował. Szkoda słów...
Sympatyczna skóra. Podoba mi się. Może troszkę za ciemna, ale luz

Wstęga z wzorkami - tutaj sam mam problem - niby jest spoko, ale jakby za bardzo przeładowana tymi esami... Wolałbym dać jednak tego troszkę mniej...
Ogólnie spoko praca - na pewno na stole prezentuje się fajnie (bez włosów bo tego nie przeboleję

- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
wiem o włosach z tyłu, ale na stole normalnie wyglądają a w porównaniu z innymi armiami niektórych ludzi to nawet bardzo dobrze
co nei znaczy OC że popadam w samozachwyt, jednak z przodu sa juz normalne 
aż sie chce malować armie w końcu . rozegrąłem 3 bitwy wE i 3 wygrałem
z DE nie do pomyślenia by ło wygrać z bretka np.

aż sie chce malować armie w końcu . rozegrąłem 3 bitwy wE i 3 wygrałem

Ciezko sie wypowiedziec , bo w koncu nie wiem jak figsa wyglada - na 3ech czerwona szata wyglada ok , na ostatniej z tylu slabo... Powiem szczerze , ze figsa mi sie podoba , moze troche za szeroka game kolorow uzyles , jednak mimo wszystko malowanie jest przyzwoite... Tylko prosze Cie wycieniuj te wlosy z tylu , bo pomimo wnikliwego przygladania sie im mam wrazenie , ze jest tam jeden kolor nalozony tylko...
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
uspokoję cię zmiemas, bo nie ma tam jeego koloru. są troche słabiej zrobione niż z przodu, a i zdjecia z tyłu są do dupy (w końcu z tyłu nie;)?)
kolorystyka taka aby wywrzeć wrażenie na oceniajacych malowanie
kolorystyka taka aby wywrzeć wrażenie na oceniajacych malowanie
Jesli chodzi o wywarcie wrazenia na sedziach malarskich to cos w tym jest - oczojbne armie jednak lepiej na tym wychodza , moje stare imho brzydkie lizaki ciagle dostaja wysokie oceny na turniejach , a sa ble... Sam tez wybralem oczojebna kolorystyke dla moich nowych lizakow... ( jak dobrze pojdzie to na wielki drakon 10 skinoli skoncze
Mam nadzieje ze utrzymasz taki poziom malownia calej armii , no i taka tez kolorwa kolorystyke - armia bedzie wtedz na pewno spoko wygladac...

Mam nadzieje ze utrzymasz taki poziom malownia calej armii , no i taka tez kolorwa kolorystyke - armia bedzie wtedz na pewno spoko wygladac...
- Chuck Norris
wiesz są ludzie którzy stawiają na oczojebną kolorystyke, ale zapominaja o technice. robią plamki od czarnego do białego, a potem ludzie ich chwala na turniejach. Ja biorę aka figurkę do rąk i po prostu, aż sie na ********* zbiera 
driady będą też jasne, ale juz nie tka kolorowe. niedługo (jak troche zarobie bo nic nie malowałem przez rok szkolny prawie) robie zakupy i zabieram sie za malowanie armii

driady będą też jasne, ale juz nie tka kolorowe. niedługo (jak troche zarobie bo nic nie malowałem przez rok szkolny prawie) robie zakupy i zabieram sie za malowanie armii

- Chuck Norris
i jeszcze mój tymczasowy Treeman-Tomek Sadzonka

największy fun jest jak tomek maskaruje klocki z 5 A T6 (pozory mylą
)
P.s. jak wam sie podoba mój banner?

największy fun jest jak tomek maskaruje klocki z 5 A T6 (pozory mylą

P.s. jak wam sie podoba mój banner?
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, o 14:16 przez Roman Lord of the Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek sadzonka - padam na ryj hahahahahahahaha
Baner jest w miare spoko , troche jest dla mnie za skromy , cos powinienes na niego dodac , albo moze tlo zmienic?
Baner jest w miare spoko , troche jest dla mnie za skromy , cos powinienes na niego dodac , albo moze tlo zmienic?
- Chuck Norris
Tomek jest osadzony na sztyfcie więc jak jego tata (kiedys kupie normalnego treemana) sie znajdzie to go delikatnie wyjme i bedzie jakas driadą 
wiem, że brakuje tła ale ja uwielbiam czerń i biel. imo gustowny taki jest
zobaczymy moze jeszcze zmienei to tło
pozdro

wiem, że brakuje tła ale ja uwielbiam czerń i biel. imo gustowny taki jest

zobaczymy moze jeszcze zmienei to tło

Baner jest dość spory, nie mógłbyś dać mu wysokości 70-80 pikseli max? A tak w ogóle to internetowym standardem jest 400x50.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chuck Norris

od czasu dop czasu cos do niej dziubnę

- Chuck Norris
Póki co nie bede robił fotek na białym tle bo mi mdłe wychodzą 
troche biały jest za wyraźny na tej fotce, ale z myślą, że jest w porządku czekam na wasze komentarze

troche biały jest za wyraźny na tej fotce, ale z myślą, że jest w porządku czekam na wasze komentarze

Wypas, panie!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: