Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Silverbolt
- Chuck Norris
Re: Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Termos bardzo ładny szczególnie głowa tyrka z płynami mózgowymi
A co do figurek z Warmachiny to efekt wyglądu pancerza jest ekstra.
A co do figurek z Warmachiny to efekt wyglądu pancerza jest ekstra.
Genokrady i cała reszta po prostu bomba. Mogę zapytać ile warstw cieniowania robiłeś przy genokradach? Bardzo czyste przejścia tonalne Ci wychodzą - chciałbym wiedzieć ile się z tym bawisz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie moje klimaty, ale za to malowanie super po prostu świetne .
Łooo malowanie świetne! Jednak głowy orków najbardziej przypadły mi do gustu. Kawał dobrej roboty
całość technicznie niszczy, nie widać żadnych mankamentówvanswirr pisze:Całość technicznie fajnie, ale termos i genki wbijają w glebę. Niesamowite obicia pancerza na termicie i rewelacyjny blending na tyrkach. Podziwiam zwłaszcza że chciało CI się tyle modeli pomalować w takim standardzie.
oszałamiająco jedwabisty o.O pozycją toche przypomina kobola krzyczącego : chodź tu k**wo !!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Przepraszam, bo ja jedyne co wiem o 40k to to, że tam mają większe armaty niż moje krasnoludy. Jaką armię trzeba zbierać, żeby wystawiać takie modele jak ten niebieski i piaskowy ludek ? i co to są za figurki ? Bo to malowanie jest tak zajebiste że chyba sam sobie takie coś spróbuję pomalować o.O
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- General Baga
- Kradziej
Boxi; to sa termosy, a dokladnie termosy z zestawu space hulka jesli sie nie myle.
A jesli chesz termosy (terminators) z clowami to term assault squad. (ofcourse sa i w innych zakonach)
A jesli chesz termosy (terminators) z clowami to term assault squad. (ofcourse sa i w innych zakonach)
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: