Empire Marksman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ludzie tyle nie żyją, SzamankuSzaman pisze:mam nadzieje, ze notowania figurki wzrosna, jak stanie ona wsrod dziewieciu innych, ktore potem stana wsrod calej armii na 2,5 tys. pktow![]()

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Tiger Brown
- Kradziej
Tomash pisze:Ludzie tyle nie żyją, SzamankuSzaman pisze:mam nadzieje, ze notowania figurki wzrosna, jak stanie ona wsrod dziewieciu innych, ktore potem stana wsrod calej armii na 2,5 tys. pktow![]()

Jak Jagal przeczytał na forum ile mam figsów do pomalowania, to napisał, że będę nieśmiertelny. I to jest sposób!!

wiedzialem, ze to skomentujeszTomash pisze:Ludzie tyle nie żyją, SzamankuSzaman pisze:mam nadzieje, ze notowania figurki wzrosna, jak stanie ona wsrod dziewieciu innych, ktore potem stana wsrod calej armii na 2,5 tys. pktow![]()

jak to sie w swiatku sportowym mowi: bedzie mi latwiej o niespodzianke, bo nikt mnie nie stawia w roli faworyta.
expect the unexpected

"I fart in your general direction"