Wg mnie co turę powinno spadać o 1... Czyli:
1 20-0
2 19-1
3 18-2
4 17-3
5 16-4
6 15-5
Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
Re: Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Pelzak to tak poszalales??
No MArcinku nie znalem Cie z tej strony
Impressive
No MArcinku nie znalem Cie z tej strony

Impressive

A ja tam znam go tylko z tej strony... zawsze mozesz spytac Urbana o zawieja poduszke... moze ci opowie ciekawa historie! :p
A tak o turnieju. Bylo ekstra, dzieki wszystkim za uczestnictwo! I dzieki przeciwnikom za gry (Jagal, jak zmienisz kostki, to chce rewanz
)
13 miesjce to lekki niedosyt, ale tak to jest jak sie w ostatniej dostaje 17:3
3 bitwy to troche za malo na miarodajne wyniki. No i moim zdaniem 2,8k pkt to za duzy format.
Co do watchtowera, to nie jest zle... tylko trzeba tez sie do niego przygotowac...
pzdr!
A tak o turnieju. Bylo ekstra, dzieki wszystkim za uczestnictwo! I dzieki przeciwnikom za gry (Jagal, jak zmienisz kostki, to chce rewanz

13 miesjce to lekki niedosyt, ale tak to jest jak sie w ostatniej dostaje 17:3

Co do watchtowera, to nie jest zle... tylko trzeba tez sie do niego przygotowac...
pzdr!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Wygeneruje na jutro i wstawię na Picassę albumos.
Dzięki Panowie za turniej - choć ta godzinna obsuwa

Poza tym turniej dla mnie znowu był niezłą szkołą

@Josiph dzięki za grę - jak zwykle nasz pojedynek był epicki, naucz się grać smokiem, bo ani Ty ani Ja nie wiedzieliśmy co z nim zrobić

@Malin dzięki za niezłą szkołę Demonami i krytyczne uwagi, które wezmę pod uwagę przy następnych bitwach
@Andrew - to dopiero była wyrzynka "lasu" przez małych brodaczy (mojej winy w tym dużo lecz pierwszy raz grałem z krasiami) - dzięki za lajtowy pojedynek.
Oczywiście na Rewolucjach się pojawię i chyba zacznę się pojawiać regularnie w Bydzi.

Na jakieś fotki mozna jeszcze dzisiaj liczyc ? 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

jakieś focie? 

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..