życzę utrzymania poprzedniego poziomu prac
Figurki by Sebom
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Figurki by Sebom
na razie jeszcze ciężko cokolwiek powiedzieć
Update o fotkę z prac nad Nightbringerem.

no po prostu klasa, może za wąski w brzuchu
Chciałem aby w brzuchu był chudy, nogi też ma przerysowane - zupełnie nie ludzkie, chciałem by kształtem przypominały kości, stąd wielkie kolana. Zaś nienaturalne cienkie mięśnie nóg maja nawiązywać do fałd w których nikną 
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Uda i nogi w ogóle są nieludzkie - przynajmniej starałem się by były - taka zupełna improwizacja bez trzymania się anatomii i myślę fajnie to wyszło.
Jakie dłonie ma oryginał to nie mam pojęcia bo nie widziałem więc będę robił po swojemu - znaczy z kosą
Jakie dłonie ma oryginał to nie mam pojęcia bo nie widziałem więc będę robił po swojemu - znaczy z kosą
Raksowi chodziło o to, że oryginał ma bardzo długie dłonie i półmetrowe paluchy.
kolejny ganger do NST. Nogi wykonane daaaaaawno temu dlatego taka masakra. Szerszy opis pomysłu na ten model na moim blogu.

Update. Żyleta (lepienie własne) + Demon prince (malowanie). Demon to moje pierwsze zamówienie za kasę. Napiszcie proszę ile średnio kosztuje pomalowanie tego typu modelu. Nie wiem czy zaniżyłem czy też może zawyżyłem cenę 
Żyleta

Demon prince

Żyleta

Demon prince

Ostatnio zmieniony 7 mar 2011, o 18:36 przez sebom, łącznie zmieniany 1 raz.
Booxi, na cenach pewnie się nie znasz?
UP.
Może ktoś się wypowie o kasie za demona...
Może ktoś się wypowie o kasie za demona...
Konwersja Necron Lord.

myślę że taki demon to kwota rzędu 100-200 zł na moje oko 
Dzięki za info - w końcu jakiś konkret - za 100zł na pewno bym go nie malował - to oczywiście moje zdanie. Jeśli ktoś maluje w takiej cenie takie figurki i poświęca na to tyle czasu ile ja poświęciłem to jest wariatem 
- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
demon ma słaba podstawkę
Necron przypada mi do gustu
tylko OSL od tego plastiku przydałby się
Necron przypada mi do gustu
tylko OSL od tego plastiku przydałby się