Mam pytanko gdybyście tworzyli grę w klimacie fantasy to jakie strony konfliktu byście uwzględnili.
Chodzi mi o rasę nazwę a jeżeli mieli by swój mitologiczny pierwowzór to z jakiej mitologii.
System Bitewny
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
System Bitewny
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
-
- Kretozord
Świnki morskie samuraje
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
hmmm ja bym zrobił kilka armii:
pierwsza - mali idioci, którzy nie śpią nocą
druga - dzieci neo
trzecia - spamerzy, tacy co piszą i pózniej myslą
czwarta - zadający głupie pytania, na zasadzie czterolatka - a dlaczego? a co byście? a jak mamo?
piąta - zakładający tematy chuj wie po co - to prawdopodobnie najsilniejsza armia - bo tam by się dużo ludzi pomieściło
szósta - ci którzy ruszają tematy setki razy wcześniej poruszane - ale im będzie wybaczone, armia zostanie zbanowana, tylko na open zasady pójdzie
pierwsza - mali idioci, którzy nie śpią nocą
druga - dzieci neo
trzecia - spamerzy, tacy co piszą i pózniej myslą
czwarta - zadający głupie pytania, na zasadzie czterolatka - a dlaczego? a co byście? a jak mamo?
piąta - zakładający tematy chuj wie po co - to prawdopodobnie najsilniejsza armia - bo tam by się dużo ludzi pomieściło
szósta - ci którzy ruszają tematy setki razy wcześniej poruszane - ale im będzie wybaczone, armia zostanie zbanowana, tylko na open zasady pójdzie
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja bym nalegał na armię WIlkołaczych kobiet z SS To mus.