12-13.03 DMŚ - wyniki strona 11, GTA strona 16
Re: 12-13.03 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA
Przyjmuje tak w ogóle ktoś zakłady o to, kto wróci do domu z pucharem?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
nie spijesz, morrok ma przykazane że jak się upije to wraca do wrocławia na piechotę obrany co najwyżej w szaliczek żeby sie nie zaziębićDurin pisze:Spije Cię Morrok i w niedziele nie pograsz;p
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
PAMIĘTAJCIE O STAWIENIU SIĘ WCZEŚNIEJ - JAKO ŻE JEST TO KONWENT TO NA PRZEBRNIĘCIE PRZEZ REJESTRACJE ZAREZERWUJCIE 15 MINUT.
ZACZYNAMY PUNKT O 10.00 W SOBOTĘ!!!!!!!!!!
DRUKUJEMY ROZPISKI!
ZACZYNAMY PUNKT O 10.00 W SOBOTĘ!!!!!!!!!!
DRUKUJEMY ROZPISKI!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Od serca : na prawdę potraktujcie to poważnie, bo po doświadczeniach z zeszłego roku wiem, że przebicie się przez falę dziwnie pachnących ludzi trochę zajmuje. (Opcja wejście z bara odpada, bo są ochroniarze )Laik pisze:PAMIĘTAJCIE O STAWIENIU SIĘ WCZEŚNIEJ - JAKO ŻE JEST TO KONWENT TO NA PRZEBRNIĘCIE PRZEZ REJESTRACJE
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Challenge Accepted:DMorrok pisze:
Choćbyś bardzo chciał to i tak nie dasz rady
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Całą radość człowiekowi z konwentu zabierzecie;pThomas pisze:proszę nam nie rozpijać graczy, jasne?
morrok następny browar wypije robiąc sobię podstawkę pod kufel ze zwycięskiego medalu
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Król Goblinów
- Wodzirej
jak wygląda opcja spania z piątku na sobotę? można na sali (czy gdzie tam)?